Az agrárgazdálkodók nyerték el a legtöbb pénzt 2022-ben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
@KisTehen: Mikor írták le ezt a 168 órában? Mikori adat volt? Most 2023 július közepét írjuk... mostanra már régen megfordult a kecske s@gge! Orbánc már nem is lenne hatalmon, ha nem az ő oligarchái lennének a top felső-ben!
drrotf
Hát nem ezért küzdött, vívott Orbán Viktor utcai harcot, hogy ez az arány alakuljon ki a javak elosztása terén.A közös teherviselés amely már 1848-ban is célja volt a magyar nemzetnek, mert ezt kívánták akkor a 48-as ifjak, gondolom nem ezt az arányt tartotáka normálisnak, hanem azt hogy mindenki képességei szerint, és itt az anyagi képességekre is gondoltak,köteles hozzájárulni a nemzet fenntartásához, működéséhez.Ez a követelés már sem valósult meg, és egyre távolodik ettől az elvtől a kormány.Sokan azt állítják hogy a magyarok sokasága nem tekinti a hazát sajátjának, de közben elfelejtik hogy mi ennek az oka.Petőfi szerint, aki a legnagyobb magyar költőnk volt, haza csak ott van ahol jog is van, és a népek nincs joga!Ezen azért a kritizálóknak el kellene gondolkodni, hogy ma is igaz Petőfi állítása.
colibri
@KisTehen: Haggyál már! Hülye dumád van! Majd gondolod, hogy orbánc a pénz 80 %-át az ellenzéknek/ellenségeinek adja? Te nem itt élsz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.