Újabb részletek derültek ki az angyalföldi gyilkosról, akit egy népszerű dunai sportparkban fogtak el öt nappal tette után. A férfi beismerte tettét és hihetetlen részleteket árult el a gyilkosságról. Az RTL Híradója úgy tudja, a férfi bántalmazta, majd nyakon szúrta barátnőjét. Ügyvédje, Somos Zoltán a Fókusznak azt mondta, a férfi öngyilkos akart lenni a gyilkosság után. 

"Baleset történt szakítás közben!” – ezzel hívta fel a rendőröket az angyalföldi gyilkos, aki búcsúlevelet is hagyott, miután nyakon szúrta fiatal barátnőjét

Fotó: RTL Híradó

Baleset történt szakítás közben!

- ezzel hívta fel a rendőröket az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított férfi, számolt be az RTL Híradója. A gyilkosság éjszaka vagy a hajnali órákban történhetett, a rendőrséget este maga a gyanúsított hívta, hogy a két időpont között mit csinált, nem tudni. A csatorna úgy tudja, hogy

a férfi bántalmazta, majd nyakon szúrta 27 éves barátnőjét.

A gyilkosság után öngyilkos akart lenni, búcsúlevelet hagyott hátra a lakásban, ebben ügyvédje szerint arról írt, hogy

nem is tudja, miért követte ezt el, mert borzasztóan szereti ezt a lányt és nagyon megbánta a cselekmény elkövetését és véget fog vetni az életének

A gyanú szerint a férfi a XIII. kerületi Véső utca egyik lakásában ölte meg július 13-án hajnalban vagy kora reggel a barátnőjét, Petrát.  Több napig tartó hajtóvadászat után kedden, a III. kerületi Római parton fogták el.

Ügyvédje szerint mikor találkozott védencével, megtörtnek látta, megviselték a történtek, rossz állapotban volt. Bujkálása alatt nem evett. Le akart ugrani az újpesti vasúti hídról.

Az RTL úgy értesült, a férfi a gyilkosság után olyan üzeneteket is küldött a környezetének, amelyekkel azt sugallta, a nő még életben van. Az is elhangzott az összeállításban, hogy értesüléseik szerint a férfi napokig bolyongott a Római parton, és egy romos hotelben húzta meg magát.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"Le akart ugrani az újpesti vasúti hídról"

Es miért nem tette? Igy most etethetjuk 2 evig amig bortonben lesz. De lehet meg ennyit se fog ulni a fideSS csicska.
jáger laszló
Óh be sajnálom!!!??
Inni is csak vizet fog a következő években!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
vacsi
"Ügyvédje szerint mikor találkozott védencével, megtörtnek látta, megviselték a történtek"
Persze, hisz fél a következményektől!
ittott
@vacsi: megtörném. véglegesen. napokon keresztül érezné a halálfélelmet.
Namely
Imádom az ilyen kapcsolatokat. Gondolom most verte meg ezredjére, de azért vele járt, csak ezúttal nyakon is szúrta. Jó figyelmeztetés lehetne a többi nőnek, hogy elmebeteggel nem kellene kezdeni.

@Horizont: "Megtörtnek látszott .." mint bárki, aki 5 napig nem eszik.

@Yoda69: hogy jön ide a Fidesz? Ja, neked olyan, mint a levegővétel.
Namely
@Horizont: Akkor olvasd el még egyszer. Az nem a gyilkos védése, ha belengetem, hogy aki egy ilyennek kapcsolatot tart, az sem százas, és nagyban hozzájárult, hogy megölhette őt.
Tudod: általában azok zuhannak le egy gumikötéllel a szakadékba, akik ezt az extrém sportot űzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.