Több mint egy éve tört ki az orosz-ukrán háború, és sokan azóta élnek menekültszállókon, és várják, hogy hazamehessenek. A Migration Aid egy budapesti és egy győri szállót üzemeltet, ahol rövid, illetve hosszú távon segítenek az átutazó vagy ideiglenesen nálunk letelepedett családoknak. A saját albérlet gyakorlatilag esélytelen, ahogy az is, hogy mindenki el tudjon helyezkedni. Akkor milyen kilátásaik vannak a menekülteknek, és hogyan lehet többtagú családként hónapokig egy szobában lakni? Erről beszélgettünk a szervezet két önkéntesével.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Ez cikk a nyugdíjas ukrán menekültek lábra állásáról szól.Elmondja az újságírója hogy nincs remény ezeknek az embereknek a talpra állásra.Csak annyit kérdeznék az cikk írójától, hogy a magyar nyugdíjasnak , aki esetleg munkásszállón lakik ,annak van esélye a talpra állásra?Annak a nyugdíjasnak aki otthon él annak milyen esélye van a talpra állásra?Miért nem ezekről az embereknek az életéről ad hírt az újságíró?Ez a probléma már nem érdekes, ezeknek az embereknek a kilátástalan helyzetét már mindenki ismeri, talán a kormány is , csak ezek támogatása valahogy nem "jövedelmező "az orbáni politika számára

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.