Az atlétikai vb szervezői egyébként sem értik, mi a baj azzal, hogy a Youhuu névre keresztelt kabalafigura majdnem Rubint Réka fenekét paskolgatta élőben.

Németh Balázs: az illetlenül viselkedő kabalafigurát csak azok kifogásolják, akik nem támogatják a vb-tMTI/Soós Lajos

Ahogy mi is megírtuk, bemutatkozott Youhuu, a rackajuh, az augusztus 19-én rajtoló budapesti atlétikai világbajnokság kabalafigurája. A figura sokaknál kiverte a biztosítékot, miután a bemutatás estéjén kicsit túltolta a bolondozást, majd a TV2 és az ATV műsoraiban is megjelent. A tévékben előbb az ATV műsorvezetőjét próbálta meg seggberúgni, majd a TV2 Mokka című műsorában azt imitálta, hogy megpaskolja az egyik vendég – Rubint Réka – fenekét.

Youhuu viselkedésével kapcsolatban a hvg.hu megkereste az atlétikai vb-t szervező céget: arra voltak kíváncsiak, hogy szerintük elfogadható viselkedés-e az, ha egy kabalafigura nők fenekét paskolja, műsorvezetőt rugdal meg, vagy beront egy meccsre. 

Az atlétikai vb-t szervező és lebonyolító Budapest 2023 vezérigazgatója, Németh Balázs szerint ugyanis közel sem problémás a figura viselkedése.

Youhuu két nap alatt meghódította Magyarországot, ahol csak járt, jókedvet és örömöt csempészett az emberek napjába, viselkedése pedig csak azok szerint kifogásolható, akik nem támogatják az atlétikai világbajnokságot.

Sajnos még mindig vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy az atlétikai vb-t és az ahhoz köthető eseményeket bírálni kifizetődő, de őket csak úgy tudnám jellemezni, hogy beakadt a lemez.

A világ legprofibb kabalája rejtőzik a jelmez alatt, tökéletesen tudja a dolgát, és úgy járt el, ahogy el kell járnia. Akárhova vittük, mindenhol pozitív fogadtatása volt.

A magyarok látják, hogy az atlétikai világbajnokság nemzeti ügy, az összefogás napról napra erősebb, és egyre többen látják be, hogy közös érdekünk az atlétikai vb megrendezése, mivel komoly hatása lehet hazánk gazdaságára és a turizmusra

– írta válaszában a vezérigazgató.

Forrás: hvg.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Németh Balázs egy stupid, bunkó, aki azt gondolja, hogy ha valakinek nem tetszik egy figura, vagy egy szín, akkor az egész esemény sem tetszik!Ez az ember egy faék gondolkodású, látszik hogy korábban milyen helyen dolgozott, mert csak az ilyen emberek gondolkodása ilyen egyszerűen faék gondolkodás, azt el sem tudja képzelni, hogy az életben sok olyan dolog van hogy valami nem tetszik, de azért más dolgok meg igen, vagy hogy egy dolognak egyszerre több féle megítélése is lehet!Balázs egyből szekér táborokat állít fel, táborokra osztja az embereket.Vannak akik támogatják az atlétikai VB-t mert nem merült fel a létesítésével kapcsolatosan kifogásuk, és vannak olyanok akik ellenzik az esemény megrendezését mert tettek egy két észrevételt a létesítéssel vagy a rendezéssel kapcsolatban.A baj nem a Balázs véleményével van, hanem azzal akik ilyen embert bíztík meg a rendezvény lebonyolításával!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Nessy: 16.46

Rubint Rékának nem vihogni kellett volna a tévében, hanem lekeverni egyet Mr kabalának. Csak miheztartás végett. Jön a rengeteg külföldi, akkorát égünk megint mint a Reichstag.
Sakk Matt
@kereső: Normális tanárnál kötelező volt.
Nyírfa
@Nessy: 13.01

Emlékszem az elérzékenyült Vitray hangjára, ahogy elköszönt az olimpiától és Misától. Szép volt, megható!
A kicsimnek volt Misa macija, meg is lett örökítve a barátságuk. :)
Nessy
@Nyírfa: A tokiói olimpia volt az első élő közvetítés. Ültünk a tv előtt, és vártuk a képet! De rég volt. Ott a záró esemény is szép volt. Elaludt a láng, a sötét lelátón megjelent a Sayonara felirat, a gyertyafény keringő dallamára.Ilyenkor jövök rá, hogy elszállt az idő! Vitray idejében a műkorcsolyát de sokan néztük!
DR PRÉDlKÁTOR
"az atlétikai vb-t szervező és lebonyolító Budapest 2023 vezérigazgatója, Németh Balázs"...
Soha nem bírtam ezt a palit!
Soha nem értettem, hogy lehet egy PÖSZE ember bemondó???
Mintha egy sánta ember balett táncos lenne...
Nyírfa
@Nessy: 19.29

11 éves voltam, de nem emlékszem a tokiói olimpiára. Annál inkább a műkorcsolya-közvetítésekre! Akkoriban teljes egészében adták a versenyt, az első indulótól az utolsóig. Amikor délutános voltam a suliban, szaladtam haza, hogy kényelembe helyezhessem magam az adás kezdetére. Tálcán a vacsi, s közben bámulni a képernyőt ! :), legalább olyan élményt jelentett, mint olvasni evés közben. :)
Vitrayban az volt a nagyon jó, hogy úgy érezhette az ember lánya, hogy ott ül vele a szobában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.