12 ezer liter tejet vont vissza az Aldi, mivel azok fogyasztása égető érzéssel és hasmenéssel jár.

Óvatosan, ha tejet vásárolt az Aldiban: égető érzést és hasmenést okozhat a fogyasztásaMTI/Szigetváry Zsolt

A piliscsabai Aldiban vásárolt 1,5 százalékos, saját márkás tej már kis mennyiségben való elfogyasztása után több vásárló is észlelte a minap, hogy maró érzés jelentkezik a nyelvén, a nyelőcsövében, később pedig tartós hasfájást is okoz – adta hírül a telex.hu. Többen is visszavitték a tejet a boltba, ahol visszavették azt.

Az Aldiban azt mondták a vásárlóknak, már értesítették a központot, a problémás tejet hivatalosan azonban még mindig nem hívták vissza.

A lap szerint legalábbis vasárnap estig se a Nébih, se az Aldi oldalán nem jelent meg erre vonatkozóan hír.

A probléma az Aldi saját márkás, 1 literes, 1,5%-os ESL tejével van, melynek minőségmegőrzési ideje: 01. 09. 2023., LOT-száma: L239536. A tétel előállítója a Tolnatej Zrt., a július 25-én szállított tételből 12 408 liter került forgalomba.

Az Aldi részletes, laboratóriumi vizsgálatot is indított a vállalkozás által forgalmazott 1,5%-os ESL tej kapcsán. Az előállító szintén megkezdte az esemény kivizsgálását, melynek eredményéről a későbbiekben tájékoztatást nyújtanak. 

Forrás: telex.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
baszki az ilyenen nem szabad vitatkozni...azonnal kivonni, visszavenni, visszafizetni, aztán ráérnek keresgélni, megbüntetni a károkozót...amiről természetesen értesítik a nagyérdeműt...
Az alditól többet vártam...
jáger laszló
Vissza az eladónak
Vita nincs!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
Igyatok tejet. Ezt a meszes vizet meg felejtsétek el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.