Sándor Judit rendszeresen vásárol a piliscsabai diszkontban. Legutóbb kávéjához vásárolt tejet, amikor kellemetlen meglepetés érte – írta meg RTL.

„Az a fél korty, ami lement kimarta a torkomat” – több romlott tejet adtak el a piliscsabai Aldiban

Fotó: Aldi Magyarország/Facebook

A nő egy másik dobozt tejet is felbontott, és ugyanezt tapasztalta. Felhívta az ügyfélszolgálatot, ahol állítása szerint megígérték, hogy vizsgálatot indítanak. Tapasztalatait megosztotta a közösségi médiában is, ahol

több kommentelővel történt hasonló.

Egyesek arról számoltak be, hogy két teljes doboz tejet dobtak ki, mert csípős utóíze volt, ami megmarta a nyelvüket. Egy másik személynek gyermeke ivott egy kortyot a tejből, és utána egy napig rosszul érezte magát. Az érintett vásárló visszavitte az üzletbe, ahol probléma nélkül visszavették a terméket.

Sándor Judit azt mondja, a maró ízt érzett, miután beleivott a vásárolt tejbe:

„Otthon a reggeli kávémat ittam volna, és egy korty után leírhatatlanul rossz íz, és maró anyagot éreztem a számban. Azonnal kiköptem, de az a fél korty, ami lement az kimarta a torkomat”

Vasárnap délelőtt a Piliscsabai üzlet polcain már nem lehetett látni a problémás tejet. Más gyártási számú, és lejáratú dobozok voltak a raklapokon.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal az RTL Híradó kérdésére azt közölte, hogy az Aldi saját hatáskörben megtette a szükséges intézkedéseket, "az érintett tételt kivonta a forgalomból, ezenfelül részletes, laboratóriumi vizsgálatot is érintő kivizsgálást indított az ügyben".

Forrás: RTL

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
+ áll az eszem!!
Már a tej is mérgező!!!::
Ilyent még nem is hallottam!!???csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Hát, különben hogy lehetne efftársiasan a "zorbánra" hazudható multi extraprofit!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.