Nesze semmi, fogd meg jól! - ezzel a népi rigmussal jellemzi Orbán Viktor Fidesz-elnök évértékelő beszédét Gyurcsány Ferenc blogjában. Kifogása egybecseng szinte minden kritikával: az ellenzék vezére nem hirdetett konkrét programot.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: adsl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
@Evikati:
szerintem egyik "kutya a masik eb" egyetlen eszrevetelem lenne veled kapcsolatban orulnek neki, ha O.V farszelebol az orrod kicsit kiemelned es szelesebb latokorrel tekintenel a vilagra. Amit koszonhetunk Viktornak az elmult evekbol azt a mediabaol jol lehet latni es en hazaarulonak nevezem az olyan embert aki mind hazai es nemzetkozi eletben a sajat erdekeit favorizalva az orszag erdekei ele helyezi. 300ft korhazi szavazas es tarsai csak artanak az orszagnak es ezt a vilagon mindenutt publikalja. Senkit es semmit nem tisztel, pedig o is magyarnak valja magat es hazafi politikusnak. Barmely arat hajlando fizetni egy picit jobb szinben tuntesse fol magat es akar az orszagot is kepes eltaposni. Masik oldalon csak mostanaban kezdik szapulni a fideszt es ez meg nekem is uj, de majd megszokjuk.
Aki azt hiszi, hogy amerikaban is a Feri vagy a Viki miatt van a valsag akkor az nagyon nagy tevedesben van, sot Ferinek nincs koze a valsag kirobbanasahoz. Szerintem ezt tisztazzuk le, mert mar olvasni ilyen velemenyeket is mas blogon forumokon. Mar megy a hirek tenyek ferditese es tudjuk sok a buta ember akinek , ha sokaig mondjuk el is fogja hinni.
Bankok felelotlen es az ellenorzesukre letrehozott szervezetek korrumpalhatosaga miatt alakult ki a valsag.
Evikati
@adsl70: Köszönöm a részletes válaszodat, kár volt miattam fáradoznod:-) Az én látókörömmel nincs probléma, erről naponta többen is meggyőznek engem. Nem megyek bele messzemenő vitákba sem veled, sem a hasonló gondolkodású emberekkel. Én senki nem szeretnék meggyőzni (veled ellentétben) a véleményem változatlan. Azért jutott idáig ez az ország, mert még vannak akik így látják GyF-t és politikáját, ahogyan te.
Ferdíteni pedig ők és bagázsuk taudnak, de azt nagyon. És látom, hogy van még aki be is veszi.
Szép napot neked!:-)
adsl70
orszag negativ kampanya is Frinek koszonheto es latom mukodik a demegog kampany amit mostansag sokaknak agykontrolosan rogziteni tudnak. Nem vedem sem a Ferit es ingyenelo bagazsat ebben nagyon tevedsz es nem akarom a Viki fele bagazst sem szeretni. Mind a ket csoport gatlastalanul eveken at veszi fel a koltsegeket ( Seres Maria ) segitsegevel mar nem sokaig elvezhetnek. Nekunk hozzak a szigoru torvenyeket a szamla adasa es konyvelesevel ok egy becsuletes bevallast nem kepesek adni.
Rendszervaltas otta pontosan ugyan azok vannak ott a konder korul es egy nmezei csorikent kezdtek es ma a legnagyobb anyagi helyzettel rendelkezo milliardosok. Es nem tudnak elszamolni, meg a privatizacios allami vagyonnal sem. Annyit latni minnel olcsobban sumakoltak el a vagyont ok annal latvanyosabban gyarapodtak.
Nem vagyok sem vak, sem hulye es te se tartsal annak. Te hiszel Vikinek en nem, de se jobb se bal oladal nem kulombb es ok annal gazdagabbak, amikor mi minnel szegenyebbek vagyunk. Csak annyi verte ki nalam a biztit amikor beloled a Fideszes demagog arad pedig a valaojaban csak a szennyet toljak rank es nekik a celjuk csak a megosztas. Ha el tudjak erni azt, hogy mi ne tudjunk egy velemenyen lennei akkor mar sikeresek voltak. Ok belolunk elnek es koszonik jol, sot minnel nagyobb a megosztottsag annal jopbban elnek ok! Es itt a jobb/ bal oldalt egyenlo mertekben ertem! Kozep pedig csak a mesekben van. Legyen neked is szep napod es ne ram nehezteljel :)
Evikati
@adsl70: Most valamivel jobb voltál:-) Csak egy árnyalattal, de ez már haladás:-)
Nem neheztelek senkire, reád sem,hiszen ezen én már régen túl vagyok. 62 évesen átéltem ennél nagyobb megrázkódtatásokat a diktatúrában. A "nagy generációhoz" tartozom és számomra nem központi kérdés a politizálás, de a véleményemet bárhol, bármikor kinyilvánítom. Ha mást nem, hát ezt kivívtuk magunknak a rendszerváltozással:-)
OV-ral szubjektív vagyok, és nem adom alább. Nem mint politikust, mint embert kedvelem személyes kapcsolataim által. Ez sem nagy baj, remélem!
1951
Szerintem itt lenne az ideje annak,hogy végre abbahagyja
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Úr a kettejük között levő
harcot, annál is inkább,mert most Gyurcsány Úr a miniszterelnök és mint ilyen, övé a felelősség az ország irá-
nyításáért,és gondolom ez éppen elég feladatot ró reá.
Azt viszont - az országirányítást - nagyon jól kellene végeznie,
mert az ország jelenlegi állapota siralmas, az országban lakó
emberek sorsa pedig tragikus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.