Egyre zavarosabb a kis Dzsenifer eltűnési ügye. Amíg az anya a rendőrségen azt mondta, hogy otthon tartózkodott, amikor valaki belopózott és ellopta kislányát, a sajtónak tett nyilatkozataiban rendre arról beszélt, hogy a szomszédba ment át 15 percre. Vajon melyik verzió az igaz? Talán egyik sem?

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
vagy eladtak a gyereket jo penzert vagy a klasszikus a gyerek valamiert maghalt es mivel ilyen feldult a tarsadalom igy gondoljak maskent adjak elo.
Barmi is tortent azert latni a kedves szulok sem hulyek azt ugye meg sem mondhatja, hogy fingom sincs mi tortent mert nem foglalkozom azzal a gyerekkel amira kapom a tamogatst. Ebbol latszik hogy a sokgyerekesek nem a gyerek szeretete vezerli inkabb a beveteli forraskent gyartjak a gyerekeket. Ezert lenne jo a max 3 gyerekre jaro tamogats, mert annyit meg lehet tisztessegesen nevelni.
Evikati
Olvastam valamelyik hírportálon, hogy az eltűnést követő napon DNS vizsgálatra vitték volna a pici lányt. Lehetséges, hogy a származásvizsgálattal van összefüggésben az eltűnése.
antonka
Kár volt szegénynek a világra jönni,igaz nem is kérdezték, hogy akar e, csak mivel pénzt hoz a házhoz, hát gyártják őket orba szájba, egyszerübb, mintha dolgozni kéne menni. az egész sántit ugy ahogy van. ha elment a szomszédba, akkor mikor visszaért miért állt neki teregetni, miért nem nézte meg agyereket, hogy nem ébredt e fel. szerintem amig lecengőlni volt, a pici megfulladt, és ijedtébe találta ki ezt a rabló mesét. csak idő kérdése, hogy mikor találják meg a kis testet, mert azért csavaros eszük van ám a cigányoknak. tehát nyilván jól összedolgozott az egész pereputty, hogy eltüntessék. a mai világba senki nem lop gyereket, főleg nem szineset, elég eltartani mindenkinek a sajátját. szóval ez a baba, valószinü már nem él.
Jenni
@antonka: "mai világba senki nem lop gyereket, főleg nem szineset"

Mért számodra a színes gyerek nem ér fel egy emberrel?Itt megint nem az a téma hogy a romák,hanem eltűnt egy csecsemő,de valakik mindig ezt hozzák ki belőle....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.