Arról nem beszélve, hogy Orbán Viktor egy olyan interjút „adott” Tucker Carlsonnak, a szélsőjobboldali amerikai média fenegyerekének, ahol már a kérdések is hazugságok, mi foglalkozzunk csak a magyar miniszterelnök válaszaival.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Őrnagy: Te idióta! Egy fontos apróságot valahogy mindig figyelmen kívül hagysz: Az 0rbán rezsim és a Magyar nép két különböző dolog! Nézd csak meg azt ami ma van! 0rbán harcol az "országa, illetve inkább a sajátjai" autonóm szabadrablásaiért az EU-val. Az országunk népét meg leszarja. Itt a többség ez ellen küzd! 0rbán olyan a magyaroknak, mint 0rbánnak az EU!
Érted seggfej?
Függetlenül attól, hogy az EU egy döntésképtelen vízfej már évek óta!
Ezodabasz
@verőce21: tegnap, 21:21 Te nyilván tudod a jó választ! Légy már olyan okos hogy megosztod velünk! Hagyjuk a picsába Ukrajnát, ne támogassuk, foglalják el és rabolják ki az oroszok? Hogy lesz akkor az újraegyesített Orosz birodalom határainál Oroszbarát NATO tagállam? Hogy lesz autonóm Magyarország?... Hmmmm?
Ezodabasz
@Őrnagy: Úgy látom nem érted...sebaj:)) Azért azt még elárulhatnád, hogy rád hogy lehet szavazni, ki vagy te valójában?
Ha valóban az 0rbanizmus ellen küzdesz akkor rengeteg szavazót tudnál összegyűjteni! Persze finomítani kell a stílust, mert ezt csak a lovagkeresztes író, publicista tanítványai értik igazán:))
Ezodabasz
@Őrnagy: Hát akkor megbaszhatod mert nem érted ezt az egyszerű kérdést sem! Talán nem volt elég pontos?
Akkor még egyszer pontosabban: Kik azok a Te értékrendedet képviselő valódi liberálisok??? Ez titkos vagy miért kerülgeted mint macska a forró kását?
Ezodabasz
@Őrnagy: Várod? Honnan a picsából? Sült galambot az égből?...Menj a faszomba! Azt kell felismerni, meglátni és felemelni/támogatni aki most van és nem a csodákra várni te okostojás!
Ezodabasz
@Őrnagy: Jó neked a szar is, ha nincs más ugye Őrnagy úr:)))) Mi lenne ha nem a sült galambra várnál? Ki kell mászni valahogy a szarból! Elhiszem hogy jól elücsörögsz benne amig meleg. Mi az a jó ok amiért inkább a meleg szarban lubickolsz ahelyett hogy kimásznál és tisztába tennéd magad ? Biztos hogy van más lehetőség és nem csak a szar vagy a trágyadomb!
Te csak ebből a kétfogásos menüből választhatsz te szerencsétlen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.