Ez az EP-bizottság jelentéséből derült ki, ahogy az is, hogy „hogy az ÁSZ elnöke folyamatosan tartózkodott attól, hogy magyarázatot adjon a számvevőszék elmúlt években folytatott tevékenységére”. „A küldöttség tagjai kissé ellenséges fogadtatásban részesültek Budapesten. A látogatás kezdettől fogva a kormánypárti médiakampány középpontjában állt. Egyes képviselőket szándékosan rágalmaztak, a vizit célját pedig »boszorkányüldözésnek« vagy inkvizíciónak nevezték” – a Népszava szerint ezzel a megállapítással kezdődik az Európai Parlament (EP) Költségvetési Ellenőrző Bizottságának (CONT) májusi magyarországi tényfeltáró missziójáról készült jelentéstervezet, amit a jövő héten vitatnak meg és amit heteken belül véglegesítenek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Azt azért mégsem mondhatják az EP képviselőinek, amit a maffia főideológusa mondott ki néhány éve:

"Lánczi András: Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája"

Mocskos, szemét, tolvaj maffia. Hazaáruló, országrontó banda.
Béla333
Csicska manapság már ki sem meri mondani, hogy szerinte mikor jönnek azok a fránya Uniós pénzek, annyi időpontot mondott már, ami nem lett igaz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok