A hírt az újságíró öccse osztotta meg a Facebookon – írta meg a Telex.

Meghalt Szedlák Ádám

Fotó: Pixabay

Pénteken késő este tragikus hír érkezett, miszerint váratlanul elhunyt Szedlák Ádám újságíró, akit online közösségekben sokan Kelt néven ismertek.

Szedlák Ádám negyven éves volt, és pályája során több neves médiumnál dolgozott. 2007-től 2013-ig az Origo Techbázis rovatának munkatársa volt, ahol írott cikkeken kívül videók készítésében is részt vett. Ezt követően három évig a VS.hu tudományos-technikai újságírójaként, majd kulturális rovatának vezetőjeként tevékenykedett.

2016-ban Szedlák Ádám szabadúszó újságíróként folytatta pályáját, és írásai megjelentek többek között a Forbes, a Kreatív, a Magyar Narancs és a HWSW.hu oldalakon. Emellett workshopokat is tartott a Független Médiaközpontban.

Szedlák Ádám 2013-tól részt vett a Meti Heteor podcast készítésében Pohly Ferenc közreműködésével, valamint írásai a geek kultúra, az építészet, a dizájn, a technika, a bölcsészet és a nagyvas esztétikája témakörében is széles körben elismertek voltak.

Az újságíró váratlan távozása nagy veszteség az újságírást és a média világát kedvelők számára, és emlékét sokan őrzik majd.

Forrás: Telex

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.