Legutoljára a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítványnál látták, de azóta se híre, se hamva, mintha köddé vált volna! Jogos tulajdonosai epedve várják, hogy valaki hiteles információval szolgáljon és bíznak abban, hogy ennyi közmillió csak feltűnt valakinek. A becsületes megtaláló erkölcsi jutalomban részesül.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány csaknem 900 millió forint közpénzt kapott egy turisztikai társasjátékhoz. A terv az volt, hogy 40 ezer szálláshelynek osztják ki őket. A játékot gyártó kft. termékfejlesztője lapunknak azt mondta: 110 millió forintért gyártották le a megrendelt 40 ezer játékot, amik végül nem szálláshelyekre kerültek, hanem oktatási intézményekhez és családokhoz, de részleteket erről az Oktatási Hivatal volt elnöke, a turisztikai ügynökség volt vezérigazgató-helyettese által vezetett alapítvány nem árul el. Annyi biztos, hogy az interneten többen 3000–5000 forintért árulják (olykor bontatlanul) a meglehetősen bonyolult társasjátékot, aminek darabja 22 ezer forintjába került az államnak"
Dr. Proktor
Találgathatok?
Yacht üzemanyag?
Gucci táskák Récsölnek?
Zsebpénz valakinek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.