A bolgár és a szerb államfő, valamint az olasz kormányfő is részt vesz a Budapesti Demográfiai Csúcson, amelyet idén rendeznek meg ötödször – tudatta az MTI.

Novák Katalin hivatala jelenti: ismét demográfiai csúcsot rendeznek BudapestenOrbán Viktor miniszterelnök a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson a Várkert Bazárban, MTI/Koszticsák Szilárd

A Sándor-palota honlapján közleményben számolt be a kiemelt nemzetközi előadókról és arról, hogy a családpárti erők legnagyobb nemzetközi fórumaként meghirdetett esemény szeptember 14-15-én lesz a Szépművészeti Múzeumban.

A tanácskozáson Giorgia Meloni, Olaszország miniszterelnöke, Aleksandar Vucic szerb államfő, valamint Rumen Radev bolgár elnök is felszólal.

A világ minden tájáról érkező véleményformálók is előadást tartanak a csúcson: mások mellett Jordan B. Peterson klinikai szakpszichológus Kanadából, James Heckman Nobel-díjas közgazdász az Egyesült Államokból és Nick Vujicic prédikátor, motivációs előadó Ausztráliából.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Egy írás 2011-ből!!
Orbán fasiszta állama elérkezett Mussolini fasiszta államának egyik legfontosabb programjához, a születések számának emeléséhez. “Egy nemzet politikai, morális és gazdasági erejének legalapvetőbb és leglényegesebb eleme a demográfiai erejében rejlik,” jelentette ki Mussolini 1927. június 26-án egy beszédében. Orbán a III. Demográfiai Csúcson (már az elnevezés is fasiszta) Mussolini bukott programját hirdette meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Az efftársi 1,1-es születési rátán 1,6-ig túllépve mi legyen a "hogyan tovább"!?
Menőmanó
Jelentkezzen akinek ettől a tanácskozástól beindul a szülhetnékje.
ómió
@m73: De legalább nem bolsi trágyadomb, mint te!
rücsü41
Ha valami nem megy akkor szervezz egy konferenciát!Ez ma a jelszó!Ma demográfiai adtok nem a kormány elvárásai szerint alakulnak, bár mennyire is segíti a népesedést a kormány csak nem akarunk szaporodni.Fogy a magyar!Erre mi a megoldás í:szervezünk egy konferenciát akkor amikor egészen másra kellene a fiataloknak összpontosítani, csak valamiért nem tudnak, nem akarnak megfelelő számú utódokat nemzeni.Ezt a valamit kellene ki találni hogy mi miatt vagyunk ennyire önmegtartóztatóak..
kereső
Ha, Novák Katalin "hivaral"- azaz a Sándor palota jelenti- akkor miért is ezzel az elfajzottal kell illusztrálni a cikket?

Ez a konferencia ismét csak arra kell!, hogy bizonyitsa - orbán és kormánya nem "elszigetelt",. Kiváncsi vagyok a résztvevőkre- az unió tagállamaiból kik jönnek, kiket hivott meg a Sándor palota,
ómió
@m73: Ha képtelen vagy megdugni a bárcáskurva anyádat, legalább az impotenciáddal ne dicsekedj, szarkupac efftárs! Vagy, bolsiék aberráltja, már azzal is "prájdolsz"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.