Szerdán délutántól a Dunántúl nyugati felén megnövekszik a felhőzet.

Hatalmasat változik az időjárás szerda délután

Jön az ősz. Forrás: Pixabay

Késő délután, estefelé már előfordulhat zápor, zivatar – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése. A déli, délnyugati szél időnként megélénkül, délutántól a Kisalföldön északnyugatira fordul és néhol megerősödik. Zivatar környékén viharos széllökés is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27, 34 fok között várható.

Késő estére 15 és 23 fok közé hűl le a levegő. Az ország északnyugati harmadán és az északi határ menti területeken fordulhat elő zápor, zivatar, emellett az Alföldön sem zárható ki egy-egy zápor kialakulása. Egyre nagyobb területen északnyugatira, nyugatira fordul a szél, míg a Tiszántúlon a délies szelet kísérhetik élénk lökések. Csütörtök hajnalra általában 13 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtökön a hidegfront hatására sok felhő lesz felettünk, és többfelé kialakulhat időnként eső, zápor, zivatar – írja az Időkép.

 Az ország nagy részén a nyugati-északnyugati szelet élénk, erős lökések kísérhetik, de északkeleten az északkeleti szél lehet élénk, erős. A front hatására mérséklődik a meleg, a legmelegebb órákban 22-29 fokot mutathatnak a hőmérők, délkeleten lehet a legmelegebb.

Forrás: met, Időkép
Fotó: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tehát semmit nem változott. Köszönjük Emese.
infinity
Hatalmasat változok szer... péntek délelőttől. Na felejtsétek a mondást: Mindenhol jó, de legjobb pénteken!

Most rúgtam ki utoljára a hámból! :(
Jó volt veletek az elmúlt 7 év. (hazudtam !!!)
A jóból is megárt a sok, hát még ebből...

:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.