Szinte mindenkinek van véleménye és kialakított stratégiája a rejtett számon felcsörrenő telefonhívásokkal kapcsolatban. Van, aki minden további nélkül felkapja, mások kinyomják, akad, aki felveszi és elküldi a hívót melegebb éghajlatra. Én a parázós fajtából vagyok, aki az éppen látókörében nem lévő párja, gyerekei, unokái, barátai miatt éjjel-nappal csőre töltött telefonnal élem a napjaim.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Szerintem már kevesebben hívnak rejtett számról! Engem is hívtak az MBH banktól adategyeztetésre telefonon egy 20-as számról! Ügyesen megkérdezték jó számot hívtak-e és megpróbáltak "adatot egyeztetni" amikor mondtam, hogy nem vagyok hajlandó telefonon egyeztetni semmit sem! Nem voltam durva és nem anyáztam csak közöltem, hogy nem! Megkerestek e-mailben az OTP, a posta, sőt még az MVM is (ezeknek el is küldtem a levelet mely szerint tartozásom van, /nincs/ nem jeleztek vissza) utóbb a GLS aki korrekten vissza is jelzett, hogy nincs csomagom (nem is rendeltem semmit) náluk tárolva. Aki nem figyel oda és nem néz utána a dolgoknak hamar pórul járhat.
twisted metal
@SÍva: Nekem pont ma küldött az Alza (?) egy üzenetet, hogy 990 (!) forinttal szeretnének kedveskedni mert késik az általam megrendelt termék és erről emailt is küldtek (amit olvasás nélkül töröltem).
Nos, az általam megrendelt terméket két nappal ezelőtt átvettem.
Sztem a fideszesekre nyomulnak a csalók, akik 5 forintér eladnák az anyjukat és kiadják az adataikat 10 forint nyereményért - "Kell a pénz kalácsra".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.