Szánalmas, komolytalan, alkalmatlan, károkozó - a Fidesz leggyakrabban ezekkel a szavakkal jellemzi Gyurcsány Ferencet. Nem kíméli kormányát sem, amelynek tevékenységét a következő jelzőkkel illeti: "kudarc, reménytelenség, ámokfutás". Orbán Viktor évértékelő beszédében még lejjebb igyekezte pozicionálni a miniszterelnököt, mondván Horn Gyula politikusi felelősségteljességben, és szellemi képességek terén is felülmúlta Gyurcsány Ferencet.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
masterboy
@vukkocska: Hozzaszolasaid 99%-ban arrol szolnak,hogy Orban Viktor szarhazi,bezzeg Gyurcsany.Nyugi, Orban nem gyava,es valoszinubb hogy Fletonak nagyobb hazugsagai vannak,mint Viktornak.Orban legalabb tud beszelni....Fleto meg tekergeti a fejet,10 masodperces hatasszunetekkel....tragikomikus. : (
huhu
Te csak azt a hangszert hallod a zenekarból, amelyik neked tetszik. Orbán gyáva, cezaromániás, bosszúálló és semmitmondó beszédeket mond. PL: azt mondta márc. 15-én, hogy mi mindig visszaszereztük országunkat, még a legnagyobbaktól is. Milyen jól hangzik. Csak arról felejt el jó Viktorunk beszélni, hogy vajon miért veszitettük el? Mert nálunk csalás nélkül semmi sem megy! Orbán 1998-ban azt mondta nem lép koalicióra a kisgazdákkal, aztán mi lett? Dehogynem lépett koalicióra! Aztán szépen leszalámizta őket. 4 évvel később nem is választották újra, mert HAZUDOTT! Most ki akarjátok próbálni, hogy megjavult-e? Ugyan! Kutyából nem lesz szalonna! Bölcs dakota közmondás!
kir
"Hogyan lehet porig alázni Gyurcsány Ferencet?"

Hagyjuk beszélni.
nanena
A hozzászólásokból is az tűnik ki, hogy kettészakadt az ország. Egyiknek ez tetszik, másiknak az, egyik utálja ezt, másik azt. És megint valaki ellen fogunk szavazni, nem valaki mellett.
kir
@nanena: A változatosság kedvéért ki lehetne próbálni, hogy megválasztunk egy törzset, és arra az időre, amire megválasztották, hagyjuk őket érvényesülni, és csak logikus érveléssel szól bele mondjuk a másik (harmadik) törzs.
ugyeugye
én változatlanul azt mondom, adjunk bizalmat 40 háziasszonynak. higgyétek el, sokkal jobban járna az ország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.