Megkezdődött az olaszliszkai emberölés helyszíni tárgyalása szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán. A településen fokozott a rendőri jelenlét: kutyások és számos felfegyverkezett egyenruhás biztosítja a helyszínt. Nagyon szigorú biztonsági intézkedések mellett lehet csak bejutni a községbe.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyirtass
Kállainak igaza van. Bűnhödjenek is a gyilkosok és gyilkossághoz asszisztálók, de más romákat ezért az esetért nem szabad felelősé tenni.
Szépen halkan megjegyzem, precedens értékű büntetés kiszabása lenne kívánatos, pontosan azért, hogy az ebben az ügyben ugyan ártatlan romák is felfigyeljenek arra, hogy ilyen és hasonló büncselekményekért a romákat is felelőségre KELL vonni.
NE BÁTORÍTSUK őket hasonlók elkövetésére.
gyulabors
Én is precedens értékű büntetéssel értettem volna egyet Princz Gábor, Tocsik Márta, Kulcsár Attila és mások ügyében, hogy felfigyeljenek arra, hogy ilyen és hasonló jellegű bűncselekményekért a nem romákat is felelősségre KELL vonni, nem kell a bátorítás....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.