Szerdától a honvédelmi miniszternek jogában áll drónelhárítási rendszer telepítésére és működtetésére kötelezni bármilyen magyarországi céget, ami 30 évig titok, de a cehhet most és a szóban forgó cégnek kell kiperkálnia – derül ki a keddi Magyar Közlönyből. Az mondjuk kérdés, hogy miként számolható el a pénzmozgás és ki lesz a nyertes eladó cég...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Azt hittem,hogy a magyar állam és a honvédség feladata az ország és benne az anyagi javak védelme is harcok esetén. Mi jön még? Minden vármegye köteles lesz saját bandériumot kiállíttatni saját költségen mint a feudalizmusban? Mondjátok azt bammeg,hogy " Emberek! Nincs pénz,védjétek meg magatokat ahogy tudjátok! " De ki ellen is kell most ennyire fegyverkeznünk??? Ha az oroszok győznek,a magyarokat nem bántják mert úgyis megadnák magukat putyinnak. Kérdés az is,hogy a beszerzett drónelhárító eszközök kinek a fennhatósága alá tartoznak majd és fegyvernek számítanak e? Vegyék meg és drága pénzen katonai tanácsadókkal telepítsék,majd egy rendelet alapján lefoglalják mert civilek nem birtokolhatnak fegyvert? Gondolom nem szúnyoghálóra gondoltak mint drónelhárító eszköz? Patriot rakétát veszek majd a szalkai piacon,ötöt egy százasért! :)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok