20 éve a Fidesz toporzékolni kezdett, mert a Medgyessy-kormány 734 ezer forintból megetetett száz embert a Zala megyei Söjtörön. Az elvesztett 2002-es választás után Orbánéknak muszáj volt újra kitalálniuk magukat, 2003-ban Söjtör pedig ki is jelölte az új irányt. A szürke zakós, nyakkendős, higgadt Orbán eltűnt, és megérkezett a kigombolt nyakú, farmeros népvezér. A Fidesz pedig rájött, hogy a politikai siker kulcsa nem az, ha tudnak felkészülten vitatkozni a költségvetésről, hanem az, hogy a nép gyermekeinek állítják be magukat, és megakadályozzák, hogy bármelyik ellenfelük ugyanezt tegye.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Sakk Matt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
2002. februárjában: "Orbán Viktort tiszteletbeli doktorrá avatták a Boston melletti Tufts Egyetem jogi és diplomáciai akadémiáján, a Fletcher Schoolban. Ez az út több mint 32 millió forintjába került a magyar adófizetőknek."

politicalcapital.hu/konyvtar.php?article_read=1&article_id=613
Clavigo
Egy agyrém,,amit ez falhuggyozó bugris görény művelt ezzel az országgal..
rakitics41
Mára kiderült hogy mind a nép gyermekei ők akik az országot vezetik, akik a szüleik által létrehozott értékeket nem becsülik, szüleik értékrendjét megvetik, és egy olyan rendszer alapjait rakják le amely már a XX. században megbukott.Az ország vezetője úgy csinál mintha ő találná fel azt a spanyol viaszt amit a spanyolok már régen feltaláltak, és úgy gondolják, hogy egyedül, instabil állásponttal érvényesülni tudnánk a világban.Olyan ide is állok egy kicsit, meg amazt is támogatom egy kicsit állásponttal akarnak eredményt elérni olyan helyzetben amikor az államok többsége már nem így akarja a problémákat megoldani, hanem valakivel szövetkezve , egységbe tömörülve, ahogy Orbán mondja tömbösödve.Nem ismerték fel annak a jelszónak az igazságát, hogy aki kimarad , az lemarad!Az olyan kis nemzeteknek , országoknak mint mi vagyunk tartozni kell valahová, akiknek a közös szabályait be kell tartani még akkor is ha az a szuverenitásunk egy részének a feladását jelenti, mert ma megmaradni és a biztos fejlődés , megmaradást választani csak ilyen politikával lehet. Még a nagyobb nemzetek is kénytelenek szuverenitásuk egy részét feladni az együttműködés érdekében, nem csak az olyan kis országoknak mint mi vagyunk!Ezt bizony el kellene ismerni, mert ha nem ismerjük el csak ámítjuk magunkat és az ország népét!Szerintem a szabadságunk ma abban van hogy válaszhatunk, hogy melyik táborba lépünk be és kinek az érdekünkben korlátozzuk szuverenitásunkat.Aki ezt ma nem ismeri el az ámítja a nemzetét!
csak úgy....
ritka buta az a nép,akik beveszik még nekik 13 lopós és haszontalan év után,hogy ezek a fidesz komcsi- neolibcsik a nép fiai..
fidesz szimbólumok: hazug szájak,enyves mancsok,feneketlen zsebek..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.