A Közel-Kelet két meghatározó üzleti központja Törökország és az Egyesült Arab Emírségek (UAE). Szerepük a világgazdaságban is felértékelődött. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Törökország – Egyesült Arab Emírségek. Üzleti Fórum a két közel-keleti óriással” című konferenciáján török, arab és magyar előadóink megmutatják, hogy miért érdemes ezeken a piacokon megjelenni.

Törökországnak az orosz-ukrán háború miatt nagyon megnövekedett a geopolitikai és gazdasági szerepe a világban, de a saját térségében is. Erejét csak növeli, hogy kiterjed a hatóköre a szomszédjában lévő országokra is. Törökország új, megkerülhetetlen kereskedelmi útvonallá vált. Elképesztő gazdasági fejlődés indult be az országban. Érdemes sokkal jobban figyelni az ottani üzleti lehetőségekre a hazai kkv-knak is. Erről török és magyar meghívott előadóink sok értékes információt osztanak meg.

Törökország – Egyesült Arab Emírségek. Üzleti Fórum a két közel-keleti óriással

Az Egyesült Arab Emírségek, benne két város, Dubaj és Abu-Dzabi a világ üzleti, pénzügyi központja. Ott nincs recesszió, inkább hatalmas, töretlen fejlődés. Náluk biztonságban van a tőke. Dubaj népszerűsége a külföldi ingatlanbefektetők körében, a magyaroknál is mindent visz. Biztosan tudjuk, hogy a megrekedt magyar piacról kivont tőke nagy része ebbe a térségbe ment és megy. Az adóparadicsomon már esett némi folt, de még mindig nagyon előnyös üzleti feltételek várnak mindenkit. Arab és magyar előadóink exkluzív információkat osztanak meg az UAE piacáról és az ottani lehetőségekről.

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Törökország – Egyesült Arab Emírségek. Üzleti Fórum a két közel-keleti óriással” című hibrid konferenciáján október 26-án várjuk azokat a magyar vállalatokat, amelyek számára izgalmassá vált a Közel-Kelet e két, hatalmas fejlődést produkáló térségének piaca, ott cég alapítása, oda befektetői tőke kihelyezése.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól majd 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: október 12.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/ konferenciakozpont/ torokorszag-egyesult-arab- emirsegek/

Forrás: PPkonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.