A kormánypártok a Mi Hazánk “zsarolásának” is engedtek, hogy egyszerre tárgyalják az önkormányzati választási szabályokat átíró javaslatukat és annak vállalását, hogy majd később a parlamenti választás rendszerét is arányosabbá teszik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"egyszerre tárgyalják az önkormányzati választási szabályokat átíró javaslatukat és annak vállalását, hogy majd később a parlamenti választás rendszerét is arányosabbá teszik."

Az ATV-ben hallottam amikor a Mi Hazánkos az önkormányzati ÉS az országgyűlési választás együttes tárgyalásáról beszélt. Szó sem volt arról, hogy most az önkormányzatit változtatná meg és majd valamikor a homályos jövőben meg (ha a számok is azt mutatják...!!!) az országgyűlési választást módosítanák...!
Mert az lesz, hogy most megváltoztatnák az önkormányzati választás menetét és elszabotálják majd az országgyűlési választások menetrendjének a módosítását.
csak úgy....
viki-laci 2 jó barát, együtt ássák az ország sírját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.