Kidobott közpénznek bizonyult az a sokszáz milliárd -egy milliárd = 1. 000 millió!- közforint, amit arra fordít a megkérdezésünk nélkül a regnáló kormánypárt, hogy arról győzködje az embereket, hogy a politikusaik igazat mondanak, higgyenek bennük-nekik vakon nyugodtan.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Nem véletlenül lettek a politikusok a legmegbízhatatlanabbak!Jelentkezzen az a politikus aki még nem lódított, ha finoman fejezem ki magam, életében az emberek előtt.Ezeknek a mai politikusoknak az elveik úgy változtak ahogy az érdekük megkövetelte.Voltak már ifjú kommunisták, azután liberálisok, majd illiberálisok, konzervatívok, kereszténydemokraták, és még ki tudja milyen elvűek.Az ilyen gatyaváltás szerű elvhűséggel rendelkezőkről ki meri azt állítani hogy megbízhatóak?Az ilyen emberek mondják nekünk, hogy ne azt nézzük amit mond , hanem azt amit csinál!Jó tipp, csak a tömeg amit hall állandóan azt szeretné látni, és ezt tudják is ezek az elvhű politikusok, akikben már régen nem bíznak az emberek, és csak azért nem váltják le az ilyeneket , mert ahogy mondják secko jedno , aki helyette jön az is pont ilyen rossz lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.