230 perc késéssel értek az utasok az 1-es vonalon Budapestről Sopronba december 1-jén, az esti órákban – számolt be a Telexnek a lap egyik olvasója.

Majdnem 4 órát késett egy Sopronba tartó vonat

Fotó: Pixabay

A lap szerint az utasok vonatpótló autóbusszal utaztak Budapestről Tatabányára, ahol mindenki átszállt a vonatra. Később azonban közölték velük, hogy a vonat nem indul el egy Tata állomáson történt biztosítóberendezési hiba miatt, így újból pótlóbuszra kellett szállniuk.

Annyi tájékoztatást kaptak még, hogy „talán Almásfüzitőig” kell buszozniuk, onnan ismét vonat közlekedik tovább. Végül az utasokkal teli pótlóbusz meg is indult Almásfüzitő irányába, azonban Vértesszőlősön az állomás közelében az autóbusz megsérült.

Ezután egy vonatpótló autóbuszt-pótló vonatpótló autóbusz sietett az utasok segítségére.

Az olvasó beszámolója szerint a sofőr nem tudta a megállókat, így jelentősen nőtt a menetidő, ráadásul mire Almásfüzitőre értek, a Győr irányába tartó vonat már elment.

Egy óra várakozás következett a hidegben, mire megérkezett a G10-es gyorsított személyvonat, mely Győrig vitte az utasokat. Győrből Sopron felé a közlekedés már viszonylag zavartalan volt, így nagyjából 230 perc késéssel meg is érkeztek Sopronba.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Janó a géniusz gambája mint a bécsikapu, az esze mint egy marek lepkének.
Kapanyél
Ezt a kisstílűséget! Örüljenek neki, hogy egyáltalán odaértek!
jáger laszló
Hát 1 kis lemaradásban vagyunk a kínai szuper expresszhez képest!!
No nem baj,majd behozzuk,mert Lázár Jani +ígérte!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.