Karácsony Gergelyt is meghívta a szerda reggeli Árnyékkormány ülésére Dobrev Klára.

Karácsony Gergelyt is beszippantotta a DK

Dobrev hívja Karácsonyt! Forrás: Facebook

Téma a Budapest 2030 program, ezt ajánlják Budapestnek és az agglomerációnak kormányváltás után – írta Facebookján.

Megjegyezte, hogy Karácsony Gergely – akár csak a kerületi polgármesterek – 4 éve teljes kormányzati ellenszélben dolgoznak. "Nekik köszönhetően így is működőképes maradt a város, sőt számtalan olyan feladatot is ellátnak, amely a kormány dolga lenne" – tette hozzá.

Dobrev szerint: "az önkormányzati választások után egy gondoskodóbb, szociálisan érzékenyebb várospolitika képviseletét, amely nagyobb figyelmet fordít a külső kerületekre és az agglomerációra is. A szociáldemokrata Árnyékkormány ebben kíván partner lenni."

A DK politikusa abban hisz, hogy Budapest csak akkor lehet a kormányváltás kiindulópontja, ha nem áll meg a város működtetésénél, hanem képes otthona lenni mindannyiunknak.

"Mutassuk meg az egész országnak itt, Budapesten, hogy miért érdemes kormányt és rendszert váltani! – írta Dobrev Klára, a 2010-ben Orbánt hatalomra segítő Gyurcsány Ferenc neje.

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Hová szarjak az örömtől? Micsoda hír! Vigyori Geri eddig is a fletó embere volt!
kereső
@KisTehen: @Pegero: Tényleg menjetek má a 3,14csába a propival együtt. Ha szakpolitikai kérdésekben egyeztetnek, akkor az miért is jelent "beszippantást"? Ha, orbán hivja meg KG-t, hogy a Budapestet érintő politikai /szakpolitikai kérdéseket megvitassák- akkor majd jön a cimszó " a KG-t is beszippantotta a fideSS? (ez az utóbbi kérdés feltevés a scifi kategóriába tartozik). Még mindig nem vagytok tisztában azzal, hogy mi is az a "árnyékkormány"- csak előadjátok magatokat a hülyék szintjén. Tessenek tanulmányozni az angol polltikát- mert ott hagyománya van ennek a politikai formációnak.Ha a butaság és hülyeség fájna, már régen orditva rohantatok volna ki a világból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.