A volt közlekedési államtitkár megmutatta a jó példát is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vitézy Dávidka reagált a Lázár által elkaszált vasúti fejlesztésekre: ezek akkor fognak igazán fájni, amikor megérkeznek az EU-s pénzek. Na ez azért nem lesz helytálló, mert a fidesznek rég nem fog fájni, mikor megérkeznek az EU-s pénzek, mert mire legközelebb megérkeznek a fideSS már a klotyón lesz lehúzva, veled együtt. Szóval nekik akkor ez már nem fog fájni, ez se. Ha megépült volna mindez, akkor 5-8-szoros árakon épült volna, sok ezer milliárdos felárral. Üzenjük Brüsszelnek, hogy ők is megértsék! A pénzetek nélkül senkik vagyunk!
uploads.disquscdn.com/images/df2c6a2ccb4a36e572d37f386d4453c03dc87fe21a26d6aa857d115342faf587.jpg?w=800&h=343
Eladott Ország
Bizonyára kellett volna még hagyni Vitézy Dávidot játszani, valami legó vagy dodzsem közlekedési játékkal, és nem belerángatni minden féle politikai játszmákba (boldog gyerekkor). De sajnos a családi gyökerek kegyetlenek, a nagybácsi akarata (Orbán Viktor) kötelező érvényű. Habár az apuka majd ir valami jót Dávidról a lapjában és akkor még a nővérkéről nem is beszéltünk. Tudja-e valaki, hogy ezek a kártevők havonta hány milliót vágnak zsebre? Jó lenne közhírré tenni, legalább megtudnánk mitől hízik a fejük sertésformájúvá. Nagyon durva feje van a Dávidkának. A szülők nem testvérek véletlenül? Vagy csak simán beltenyészet? Főhősünk is épp aggódik, mint a nagybácsi, hogy hol a pénzünk?
kuruc.info/j/480/egyeb/vitezy2.JPG

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.