A Magyar Kétfarkú Kutya Párt közösségi oldalán számolt be arról, hogy Budapest V. kerületében Juhász Pétert indítják polgármesterjelöltként a jövő évi önkormányzati választáson.

Juhász Pétert indítja a Kutyapárt polgármesterjelöltként
Fotó: Facebook / MKKP

Mint írják, az ötlettel Juhász Péter kereste meg őket, a párt pedig szívesen támogatja, hiszen 

nem láttunk más ellenzéki képviselőt az elmúlt évtizedben, aki ennyit próbált volna tenni a helyi korrupció ellen és ilyen mélységben ismerné a kerület problémáit.

Az MKKP szerint 

az “ellenzéki” képviselők “észre sem vették”, mi történik a Belvárosban az ingatlanokkal, mielőtt Juhász Péter 2014-ben képviselő lett ott. A módszer pedig nem túl bonyolult, először bérbe adják a megfelelő személyeknek a lakásokat, üzlethelyiségeket, majd azok bérlőként pár hónappal később már hatalmas kedvezménnyel vásárolhatják meg azokat. De miért is vették volna észre, amikor az MSZP-s képviselők is nevetséges kedvezményekkel vehették meg a saját lakásaikat?

A párt szerint mi sem bizonyítja jobban, hogy Juhász Péter érdemi munkát végzett a kerületben, mint hogy

Rogánék talán ellene folytatták a legdurvább és leggusztustalanabb lejárató kampányt az elmúlt években.

Forrás: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Philip Marlowe: azt tudod te idióta,hogy juhász péter több 100 pert nyert a tetves ,lejárató fidesz médiával szemben? :) - ti fideszesek csak átbaszható jellemtelen,gondolkodásra képtelen buta és átbaxxható foschok...,akik 0rbánt éltetik,miközben dögledeztek mint az öszi legyek!
csak úgy....
@Maccska: itt csak te lehetsz a hülye a buta, elvetemült tájékozatlanságoddal!
juhász több milliót vágott zsebre a hazug fidesz médiától,tehát a ti adótokból! -JOGOSAN!
jáger laszló
Sajnálom
A kutyafaszát se nyernek,hiába erőlködnek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@Maccska: erröl csak ennyit tudsz megállapítani,te fideszvaksi barom?
juhász, éppen az alaptalan drogos vádakon kereste a legtöbbet ,amivel a fidesz média benneteket etetett és te a mai napig úgy gondolod,hogy juhász a drogos, - közben te és a mindenevö,hiszékeny ,fidesztöl bódított, idióta társaid azok!
jesz
emlékszünk Orbán kijelentésére, amikor az ötödik kerületi polgármesterséget ajánlotta, mint egyik legjobban fizető állást?...meg is nyerte a kedvezményezettje...van ott pénz dögivel, és ezt Juhász is tudja. Végre egyenesbe jöhet(ne)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.