Budapestről Abu-Dzabiba tartott a járat.

Horror egy Wizz Air-gépen: ömleni kezdett a vér egy utasból, kényszerleszállást hajtottak végreMTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

A Budapestről Abu-Dzabiba tartó Wizz Air-járat utasai valóságos horror jelenetet láthattak: tócsákban állt a vér a mosdóban, a székeken és a folyosón is, miután rosszul lett egy nő – tudta meg a röviden.hu.

A hírek szerint a középkorú nő hirtelen rosszul lett, majd egy ponton elkezdett vérezni. Egy szemtanú szerint a látvány horrorfilmbe illő volt, sokan csak egy hajszálra voltak attól, hogy sokkot kapjanak.

Szerencsére a gépen utazott két orvos is, akik próbálták ellátni a bajba jutott utast. Az utaskísérők a pilótafülke mögötti mosdóban igyekeztek segíteni a nőn, de nem tudták elállítani a vérzést.

Végül a kapitány úgy döntött, megszakítják az utat, és Ankarában kényszerleszállást hajtanak végre. A török fővárosban már mentőautó várta a nőt, és kórházba szállították.

A nőt nemrég operálták, és valószínűleg a műtéti heg felszakadása okozott nála erős vérzést. A Wizz Air tájékoztatása szerint a repülőgép személyzete a protokollnak megfelelően járt el. A járat pedig az ankarai leszállást követően folytatta útját Abu-Dzabiba.

Forrás: röviden.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Aránylag friss műtét után NEM szállunk repülőre mert a légnyomáskülönbség miatt a heg felszakad es a beteg kipukkan mint egy összepréselt lufi. Örülhet,ha csak a külső heg szakad fel és nem a belső,műtött szerv,mert azt nem tudja ellátni száz orvos sem egy repülőn eszközök nélkül. Szerencséje volt az utasnak,újra megszületett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok