Több ígéretet is tett a DK elnöke.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
"Elsősorban azt kell megfogadnunk, hogy változatlanul azt a politikát visszük, amiben hiszünk. Egy tisztességes, szociáldemokrata politikát"
Ezzel is hozzásegítve a jelenlegi kormánypártot a következő választáson az újabb 2/3, de már inkább 4/5 eléréséhez! Ennél kényelmesebb politizálás nincs is! Felelősség zéró, fizetés plafon! Ki van ez találva!
Pusztai
Sajnos be kell látnom, vagy 8 évi Gyurcsány védés után kellett rájönnöm: Gyurcsány a magyar politika, a fidesz elleni fellépés, egyik legnagyobb kártevője.
Tudom, gazdaságilag ok, egy demokratikus, békés ország vezetésre képes, de politikailag a fidesz ellen idióta hátráltató
tényező.
Be kellett látnom: aki szerint amíg Gyurcsány a politikában van addig a fidesz nyer.
Mintha az ellene folyó 17 éve tartó karaktergyilkosságot élvezné, tetszik neki, ez a mozgató rugója, hogy kimenjen a konyhába főzőcskézni, és szakácskönyvet, receoteket írjon.
Legalább a környezete is látná.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.