Zacher Gábor toxikológus több érdekes témában is beszélt a telex.hu-nak, például elhízott politikusokról és a népharagról. 

Vadul anyázni kezdték Zacher Gábort, miután lekövérezte Orbán Viktort

2023 utolsó Most jövök interjújában Zacher Gábor toxikológust kérdezte a telex.hu. Beszéltek például a magyar lakosság egészségügyi állapotáról, és arról, hogy milyen szerepe van ebben az olyan nagyhatású közszereplőknek, mint a politikusok.

Magyarországon legalább egymillió cukorbeteg van, és a lakosság nem kis százaléka elhízott kategóriába tartozik, és pontosan látjuk, hogy az elhízás és egy csomó betegség – például a Covidnál is nagyon komoly rizikófaktor volt az elhízás – milyen kapcsolatban áll egymással. És ezen lehetne változtatni

– fogalmazta meg a szakember. A probléma lehetséges megoldását körüljárva Zacher azt mondta, hogy megpróbálna beszélni egy influenszerrel, hogy mutasson pozitív példát.

Gondolhatnánk akár egy elhízott magyar politikusra is, aki azt mondaná, hogy igen emberek, sajnos elhíztam, mi lenne, ha ezen változtatnánk. És akkor minden két hónapban előjönne a csávó, fölállna a mérlegre, és azt mondaná, hogy megint lement négy kiló. Gondolj bele, ha ő meg tudja csinálni, akkor én is, mert őt ismerem.

Zacher szerint ennek már rövid távon is igen pozitív népegészségügyi haszna lenne, két év után pedig már mérhető is lenne.

Arról is beszélt a lapnak, hogy a vezető politikusok egyben influenszerek, mert több százezren vagy akár egymillióan követik őket, és milliók szavaznak a pártjaikra.

Viszont „amikor azt látjuk, hogy ott vannak a jó kis csülkös pacallal, a nyolctojásos tésztával, meg a pálinka alapvető élelmiszer című mondatok hangzanak el, akkor ne várjunk csodát ettől az egész történettől. Mert ugyanez visszafele is elsülhet: ha ő megengedheti magának, hogy ilyen legyen, akkor én is megengedhetem magamnak.”

Szóba került az az eset is, amikor Zacher arról beszélt korábban, hogy Orbán Viktor kövér, de mutathatna jó példát, ha lefogyna.

Akkor gyakorlatilag rám szakadt az internet kurvaanyádozása, és a legenyhébb az volt, amikor anyámat emlegették, hogy utolsó mocskos disznó.

Forrás: telex.hu

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
A sok fideszhivö baromnak OV egy kis vékony szálka, ennyi agyi sérült csak itt van ebben az alja balkáni sz@r országban
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Horizont: 16:12

Már eddig is hosszú volt az élete!
csak úgy....
@Aki Én: te is neki drukkolsz? ;) - magyarország 0rbánnal együtt fog összeomlani...
Dr. Proktor
Orbán tényleg nem kövér, igazuk van az anyázóknak!
Dagadt...
Namely
Azért kíváncsi lennék, hogy aki anyázott, aszerint Orbán Viktor testalkata mely szóval írható le?
Méhes
@Maccska: és még igaza van a dokinak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.