Orbán láthatóan élethosszig akar posztján maradni és az általa követett vonal politikailag és gazdaságilag a teljes csőd felé viszi az országot. Értékalapú politika nem tapasztalható, minden döntés a hatalom megtartását szolgálja – így értékelte a 2023-as évet Kovács Zoltán a KlikkTV Mélyvíz című műsorában.

Orbán Viktor a Putyin országa által kialakított birodalomba vitte Magyarországot – A rendszer megbuktatásáról beszélt Csintalan

Kovács Zoltán szerint Orbán Viktor a Putyin országa által kialakított birodalomba vitte Magyarországot, azt végletesen el is adósítva az oroszoknál és még ki tudja, kinél – írja a Hírklikk.

Az Európai Unióban, amelyben Orbán csak állandó vétójával képes szerepet játszani, lassan mennek ugyan a dolgok, de el fognak érni oda, hogy az együttműködést kívánó országok összefognak és kirekesztik a döntésekből a magyar kormányt.

Csintalan Sándor szerint Orbán nem akar kilépni az unióból, mert akkor teljesen jelentéktelenné válna.

Csintalan Sándor szerint növeli a gondot, hogy míg Orbán sikeres propagandájával képes az erő látszatát nyújtani, az ellenzék nem tud hiteles alternatívát felmutatni.

Orbán Viktor az elmúlt 13 évben bebetonozta a hatalmát, ráadásul könnyíti a dolgát, hogy nincs hiteles ellenzék, persze működnek a lejárató kampányok is

– mondta Kovács Zoltán.

Csintalan egész évben járta a vidéket és az volt a tapasztalata, hogy az emberek nem tudják, a következő választáson kire szavazzanak, mert az ellenzék nincs olyan állapotban, hogy a szavazók bizalommal forduljanak hozzá. Csintalan nyilvánvalónak és érthetőnek tartja, hogy a demokratikus ellenzék pártjai bizonyos kérdésekben eltérő álláspontokat képviselnek.

A cél a rendszer megbuktatása, a kétharmad megszerzése, majd új alaptörvény, új választási törvény megalkotása és elfogadása, a NER felszámolása.

- mondta.

Csintalan szerint Orbánnál nincs örökös bizalom, mindent egy kézben akar tartani, és Orbánnak az elmúlt 12 év alatt lett volna lehetősége, hogy megvalósítsa az oktatás és az egészségügy reformját.

A feladatokhoz Gyurcsány Ferenc hozzáfogott ugyan, de a népszerűségvesztéstől félve, meghátrált

– vélte Kovács Zoltán.

Forrás: Hírklikk

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Sztálin véres diktatúrája is véget ért egyszer,ez se lesz örökéletű.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Sztálin véres diktatúrája is véget ért egyszer,ez se lesz örökéletű.
Qqberci
Hitler, Sztálin, Ceausescu, Honecker... Akkor most vikkancs a soros?...
Peller Anikó
@Qqberci: A Reményhal meg a főnyeremény után.
Yoda69
orban 13 eves orszagrombolasa, ha most veget is erne legalabb egy masik 20-30 evet kivan hogy kiheverjuk, es vegre felzarkozzunk a fejlett nyugathoz. De erre most meg esely sincs az agymosott fideSS szavazok miatt, akik valami narancs kodben elnek, es nem latjak hova tart az orszag.
izéke
@Maccska: te tudod,olyan,mint a te személyedre szabott Dikh tv,szóval tezsvír,élvezd a műsort :)))))
Pusztai
@Yoda69: nem 13 éve, hanem valójában láthatóan 30 éve!!
Székházloással, lakáscsalással kezdte, az egész politikai pályafutása a lopásra gazdagodást célozza, és hazudozásra, csalásra épül.
Már 98-as első fidesz kormány 4 éve is erősen hajazozott kicsiben a 2010 utáni ámokfutásra, csakát a 3x kormányra kerülő fidesz ellenzék 1x sem számoltatták el sem a fideszmaffiát, sem magát a főgeczit.
mai napig szopjuk a ballib beszariságát, most is képtelenek hatékonyan támadni a spermát, mert jobb a békesség, még a végén úgy járnak mint a Klubrádió vagy Népszsbadság, Napkelte stb. bezárják őket is.
Kretén beszari ostoba banda.
Egyre többször hallok a véleményemmel azonosakat pl a KR-ban, a barom Bolgár műsorában.
Pusztai
@Pusztai: Ja kieg.:
- Kovács Zoltánnak nem lehet megbocsátani a fidesz szőlőbányászkodását nem vitték végig, megálltak akkor amkor a birónő azt találta mondani egy érvényes taggyűlési jegyzőkönyvre hogy nem taggyűlés hanem tagok gyűlése volt.
És Kováccsék itt meghunyászkodtak. Pont a nyelvművelő irodalmi folyóirat szart be,
Azóta is kapkodom a fejem amior tömény kreténségeket mond, és ezek a ballib megmondó emberei akikre kéne hallgatni a választónak. De Istenem: ezek kretén segghülye felkészületlenek, csak a múltból, nevükből élnek.
Pusztai
Kunczénak sosem bocsátom meg, hogy 94-ben belügyérként futni hagyta, nem számoltatták el a megismert székházlopás bűnöseit élén a spermával.
Innen számítódik az eredendő bűn, a politikusok egymást védik.
Még 2x lett volna módja-lehetősége a mai ellenzéknek a hatalomban elszámoltatni a fideszt és vezérét, de inkább a saját emberüket - Keller, aki 167 bűnesetet tárt fel és a rendőrség is befogadta, - nyírták ki.
A szocik a NER megágyazói.
Yoda69
@Pusztai: Alapvetoen egyetertek amit irsz, de miert tartod baromnak Bolgart? Szerintem az egyik legjobb es legkepzettebb musorvezeto.
Pusztai
@Yoda69: mert van amikor - többször hallottam. a geczit zsenizi, többször közgazdász végzettsége ellenére bődülets fasságot mond a gazdaságról, mintha mti hírt olvasna fel, 1x nem jut eszébe, hogy a legjobban a média megnyilatkozások befolyásolják a választót, és ha hülyeséget mond ha észreveszi a választó akkor aszonygya: ezekre? Na ne!!
Ha nem vesz észre akkor meg az a baj.
Van a szombat délután 3-kor egy műsor a KR-en ahol a második órában pl kiválóan lát és mondja a tényeket, nem beszariskodik, de a heti 5x jelentkező műsorában szerintem a szövegeivel árt.
Tegnap is páran elmondták szinte azokat a kritikákat amiket évek óta írok, és elkezdett félre beszélni.
Egyébként végre egyre többen látják, és szólnak: ez az ellenzéki politikai elit egy darab szar.
Ostobák, felkészületlenek, és szerintem gyávák, félnek a geczi azt is letarolja ahol nyilatkoznak.
Sámannus
A hatvanpusztai atombunkerba menekítse a purgyékat, mellé meg telepítsen ruszki atomfegyvereket. Ez a mocskos köcsög elpókerozza az egész országot.
Pusztai
@Sámannus: legnagyobb örörmömre az ellenzék végre legalább annyiszor hozzza fel ezt a gazemberséget mint a hogy a fideszmaffia karaktergyilkoja hazugságokkal Karácsonyt.
És Hatvanpuszat több 10 mrd közpénzen épült.
És elismétlik azt is naponta amit a geczi mondott 2010-ben:
"Aki közpénzt a saját szórakozásra elherdálja az HAZAÁRULÓ!"
..
Pardon: álmodtam
Béla333
Jaj ez a Csintalan! Pár éve még a maffia szekerét tolta, most meg elkezdett észt és erkölcsöt osztogatni...
Az az átkozott hitelesség! Na az hiányzik ezekből a megélhetési ingyenélőkből!
Yoda69
@Pusztai: En minden nap meghallgatom a Megbeszeljuk-et illetve amit te is mondtal a hetvegi verziot. Igaz csak az archivumbol, 1 nap kesessel. Nekem nem jott le, hogy Bolgar zsenizne orbant, inkabb kritikusa neki, es egyike aki legolkotelezettebb hive orbanek levaltasanak.
Az ellenzeket eleg egyszeruen lerendezted hogy ostobak, gyavak stb. Az ellenzeknek pont annyi ereje van mint amennyit adtunk nekik 2022-ben. Az orosz-ukran haboru kitoreseig egesz jo eselye jo volt az osszefogasnak, minden elemzonel nyeresre alltak a fideSSel szemben. Ami ezt megvaltoztatta, az orban hazug, sunyi es alsagos naci stilusu propagandaja volt, hogy az ellenzek haboruba viszi a magyarokat, ami boduletes nagy hazugsag volt, es ha valaki haromig el tud szamolni, az at is latta ezt/ Most kerdezem toled, hogy az a kozel 1 millio szavazo, akik a haboru kitoreseig az osszefoggast tamogattak, majd bedolve orban hazugsagainak, vagy el sem ment szavazni, vagy orbanra szavazott, azokat milyen jelzovel illetned?
Pusztai
@Yoda69: a geczire 25 éve nem lehet szavazni!
Na ez is egy hiba sokszor az ellenzéknél, médiáknál, naponta hallom hogy több médiás is azt mondja: el kell fogadni, hogy OgV-t megszavazták ezzel legalizálták hatalmát.
Hogy lehetnek ennyire debilek NEM LEHET RÁ SZAVAZNI, TÖBBSZÖR BUKOTT EMIATT CSAK LISTÁRA TESZIK!!!
Néha aztán valaki figyelmezteti a médiást politikust erre az otromba hibára 1 nap múlva megint azt hallom a geczit törvényesen megválasztotta nép. NEM!!!
bOLGÁR minima rakatszor hallottam zsenizni, aztán hozzá teszi: de rosszra használja az eszét.
- élesben megy a hátam mögött az ATV Somossal, - huhhh!- és elmondja mennyire borzasztók a médiában amiket hall, gyalázatos...
Államadósságra Bolgár mondta: valóban sok éven át csökkent aztán most megint nő.
NEM CSÖKKENT!
13 ÉVE NOMINÁLISAN NŐ!! Bolgár közgizda!
A lopásoknál sok esetben gyorsan elterel, stb.
.. Naponta hallok a médiából retteneteket!
És ezek milliókat keresnek havonta és beszélni nem tudnak rossz az artikulációjuk, felkészületlenek, ... stb.
Yoda69
@Pusztai: Tiszteletben tartva a véleményed, de ebben nem értünk egyet, viszont figyelni fogom hogy zsenizi-e orbant. Bar az hogy valak zseni, meg nem zarja ki hogy aljas geci legyen.
Pusztai
@Yoda69: Az államadósság több 3x-ra nőtt 2010 óta a gdp meg nominál értéken is csak max duplája amiből 90%- az infláció, tehát a gdp arányában is nőni kelll az államadósságnak, matematikai csoda amit a fidesz hazudik.
Erre sem jön rá Bolgár??
Megfejelve azzal, USD-ben a gdp szinte nem nőtt semmit,
Varga 2018-ban jelentette be diadalittasan: -- most értük el a pü válság előtti szintet!!
Eközben felvettek vagy 20 e. mrd hitelt és annyi volt a gazdaság mint Gyurcsánynnál. Hogyan lehet a gdp nem nő a hitel dupla és a gdp arányos államadósság meg csökken? Ez egy oltári bnagy baromság. persze a fideszhúgyagyu beveszi, de az ellenzéknek vissza kéne gyűrni a xart, de ez barom politikai ellenzék nem veszi észre hogy lecsapjon erre a matematikai hülyeségre és kajbáljon!!
----
És nemcsak Bolgár zsenizi, - tőle legalább 5-6x hallottam, és nem azt teszi hozzá, hogy aljas hazug ártalmas közvagyon tolvaj és országnak hatalmas károkat okoz hanem csak annyit:
- nem jó célra használja az eszét.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
jesz
Csintalan újabb elmeháborodottsága: "A cél a rendszer megbuktatása, a kétharmad megszerzése, majd új alaptörvény, új választási törvény megalkotása és elfogadása, a NER felszámolása."...

Ez érthető...oszt kijalófaszból áll össze az ellenzéki választók kétharmada...még akkor is vágyálom, ha Csintalan ezzel turnézza
végig az országot.
Sámannus
@Pusztai: Tudod, elképesztő az a pusztítási vágy ami a fidesz részéről történik. Imént voltam a póstán és olyan általánosságra lettem figyelmes, amit akkor vettem észre először, amikor Esztergomból átmentünk Komáromba. Akkor vettem észre először, hogy magyar oldalon minden rothad porlad, oda át meg épül szépül. ehhez jött most hozzá, ma,hogy sorban szűnnek meg a szolgáltatások. Olyanok amik eddig a hétköznapokat tették otthonossá. Bezártak egy ujságost a póstán. Most ha belegondolok ez másfél évtizede folyik. elképesztő pusztítás folyik. A nyáron megsérültem és orvoshoz fordultam, a sebészeten elküldtek röntgenre, majd a leletet átküldték a megyei központba, és megállapítottk nincs törés ficam egyebek. A sebész rá sem nézett a sebre kitöltötték a vizsgálólapot, és elengedett. A sebet nyitva hagyták, nem tisztították ki nem varrták, nem kötöztékbe, elengedtek. ez miatt nekem mégtizenöt-húsz napig nagyon kellett vigyázni, hogy elne fertőződjön, s fel ne szakadjon... Korábban hasonló sebet mire az orvos ránézett a nővér előkészítette, és az orvos kitisztította és bevarrta.
Van ettől sokkal szörnyűbb sejtelmem is ebben most először osztom meg a sejtésemet. Az OMSZ megszüntetése kapcsán feltúnt, hogy a helyébe lépő szolgáltató milyen szakszerűen tünteti el az országhatárokat Magyarország körül. Nem trianon visszacsinyálására gondolok itt, hanem sokkal rosszabra. Az az én nagyon nagy félelmem, hogy itt a nagy fegyverkezésben itt olyan fegyverek jelenhetnek meg hamarosan, hogy a nagy békeharcban itt kő kövön nem marad. Ahogyan Lukasenka kapott fegyvereket ezek a zápfejű fidesznyikek is hozzá juthatnak legyen az vegyi vagy atom fegyver.
Olvasok abból a rosszindulatú gyalázatos gyűlöletükből, ami minden nap árad balőlük. Nem igaz, hogy ezt úgy teszik hogy csak én hozzám jut el ezt mindenki megkapja ezt a fideszesek is megkapják. Nem értem meg hogyan lehetnek ennyire kapzsik buták bunkók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.