Az új év gyökeresen új közlekedésbiztonsági előírásokat hoz a közúti járműveknél az Európai Unióban: minden forgalomba kerülő autót kötelező lesz felszerelni bizonyos berendezésekkel. Ugyancsak sok vitát váltott ki az az ötlet, hogy minden indítás előtt a sofőr egy beépített alkoholmérőn tesztelje az állapotát. Ha a szonda alkohol jelenlétét regisztrálja, a jármű nem indul el. A beindítást megakadályozni képes alkoholszonda beszerelése azonban egyelőre nem kötelező, a szabálymódosítás jelenleg csupán szabványosított interfész meglétét követeli meg, amely lehetővé teszi, hogy a jövőben beszereljék a járművekbe az indításgátló alkoholszondát.

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@Horizont: megkérne valakit a sofőr,hogy fújja meg helyette,vagy menet közben inna,vagy nem állítja le az autót,stb. Ezt is ki lehet játszani
colibri
Elég érdekes agyi szülemények látnak napvilágot és valósulnak meg. Nekem is lenne ötletem, mégpedig a hazai politikusok óriási hazugságait és túlkapásait jelző készülékre! Milyen szuper lenne, ha az orbán-rádióban megszólalna valami kolomp minden péntek reggel és ettől nem tudna ott össze-vissza hazudozni, mert az a készülék túlharsogná a hangját. Vagy ha külföldön nyomja a hülyeségeit és nem csak a hallgatóság fütyülné ki pl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.