Az egészséges felnőtt ember egyik legfontosabb működési mechanizmusa, hogy felelősséget vállal a szavaiért, a vágyaiért és a tetteiért is. Nem keres kifogásokat, nem mutogat másokra, nem akarja megúszni, eltussolni, bármi is történt – természetesen, ez nem azt jelenti, hogy ne lenne kellemetlen, kínos vagy éppen fájdalmas az adott szituáció; a felelősségvállalás egyszerűen annyit jelent, hogy annak ellenére, amit érzünk, beleállunk a helyzetbe, és viseljük a szavaink, tetteink következményeit. Hogy kiről beszélek? Na kiről?

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: boci,ti egy könnyen átbaszható buta massza, akik szeretnek a butaságukkal kitünni, amit magyaros keretbe foglal nektek a fidesz , - akik jelenleg a leg sikeresebb magyarirtók!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@KisTehen: ma, 14:14 Neked ennyi jött le ebből a cikkből te nagy marha?!?
csak úgy....
@KisTehen: 0rbáni szintre? :) engem nem vert az apám és nem vagyok cigány származás...
Ezodabasz
@KisTehen: Neked a legjobb! Ugye tudod miért?
csak úgy....
@KisTehen: te egy csöppöt túlbecsülöd magad ,persze ezzel ugyan így van a többi elmebeteg is...,sokan közülük még arra is képesek,hogy 0rbánért kiheréltetik magukat... :)
ugye te már túlvagy a herélésen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.