Nyomoz a rendőrség az egyik olyan nő ügyében, aki a szülés után halt meg a nyíregyházi kórházban – tudta meg az RTL.

Nyomozás után indult annak az újfehértói kismamának az ügyében, aki tavaly novemberben halt meg, miután megcsászározták a nyíregyházi kórházban

- számolt be az RTL.

Gyanúsítotti kihallgatás még nem történt az ügyben. Az ügyben egyébként feljelentést az elhunyt édesanya férje tett, ő kérte a felesége halálának a körülményeinek a kivizsgálását

- mondta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője, Szilágyi László. Az RTL korábban arról számolt be, hogy két napon belül két kismama halt meg a nyíregyházi kórházban tavaly novemberben.

Nyomoznak a nyíregyházi kórházban a császármetszés után elhunyt egyik kismama ügyében, akinek ikrei születtek – videó

Egy 28 éves újfehértói kismama, akinek császárral ikrei születtek. A műtét után rosszul lett, intenzív osztályra került, majd másnap meghalt.

Másnap szobatársa, a 33 éves, háromgyermekes máriapócsi édesanya lett rosszul. Miután császármetszéssel világra hozta fiát, rosszul lett, és még aznap életét vesztette. A máriapócsi nő halálának ügyét nem vizsgálja a rendőrség, mert arról nem tettek feljelentést.

Az RTL megkeresésére a nyíregyházi kórház azt közölte,

mindkét esetet vizsgálják, de nincs köztük összefüggés. Szerintük mindkét kismamánál előre nem látható események történtek, amit a szakszerű ellátás ellenére sem tudtak visszafordítani.

Forrás: 444.hu, rtl.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"A máriapócsi nő halálának ügyét nem vizsgálja a rendőrség, mert arról nem tettek feljelentést."
A két haláleset szinte biztos, hogy valamilyen módon összefügg. Hivatalból nem kellene nyomozni?
Alfa
az szarházi gerinctelenorbán keresztény-fasiszta család-gyerek barát egészségügye jobban teljesít... az orbán keresztényi nemzeti céljainak megfelelően...
Sakk Matt
Ma Magyarorszáhon életveszélyes az állami rendszerben szülni! Kórházi fertőzések, műhibák, "időzített" szülés, császátmetszés, ha a trmészetes is jó lenne, természetes erőltetése, ha császár kéne.
Egy rémálom!
Pusztai
Abból indulnak ki: ez semmi a 35 ezer kormány hibája miatti Covid halotti szám mellett, ez nem is látható.

Persze az ellenzék szépen lenyelte ezt is, ahhelyett, hogy naponta tömeggyilkosnak nevezné a fideszmaffia kormányt, cserébe a szemkilövetőzésért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.