Méretes fricskát kaptak az egészséges életmódot preferálók több fideszes politikustól is szombaton. Pósán László debreceni fideszes országgyűlési képviselő osztotta meg a Facebook-oldalán, hogy többek között Kósa Lajos és Komolay Szabolcs társaságában kolbásztöltésre volt hivatalos a Cívis Város Kulturális Egyesülethez. Tudnak élni? Ugyan… Mindez kismiska ahhoz, amit Németh Szilárd alkotott. A Fidesz alelnöke a Facebook-oldalán élőben […]

Forrás: debreceninap.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@KisTehen: megint kendert rágsz,idióta ?
Menőmanó
Disznóságban verhetetlen a fidesz. A legnagyobb disznó a vezérük.
De azt sajna nem vágják le, mert aranytojást tojik nekik is a mi kontónkra.
Clavigo
@KisTehen: neked elég a fitymasz propaganda...Attól is tudsz hülye lenni...
Clavigo
@KisTehen: meghagynàm neked...én nem élek ilyenekkel,,bárhogy is ajánlgatod..egi- begi..
namihami
@KisTehen: 20.38: Egyébként te biztosan tudod, hogy mit tesznek eléd a boltokban?
Nem vagyok benne biztos, hogy már a táp, amivel az állatokat etetik, egy része nem a fenti összetevőkből áll-e! És ez ugyanúgy igaz a kinti, mint a hazai termékekre!
namihami
@KisTehen: 00.26: Már a táp(!!) is ezekkel az ''E""-kkel van tele! Ami az abból-azzal nevelt állatokban is bele kell és fog, hogy kerüljön! Ezeket pedig nem kell a csomagoláson vagy a tenyészhelyek szállítólevelein feltüntetni!
Ezokból a ""megb@szás"" is el fog maradni! Egy disznó kb 12 hónap alatt kerül vágósúlyba, vajon Kósamama hogyan képes ezt 6 hónapra csökkenteni?!?! A gazdaságosság érdekében!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.