18 törvényjavaslatot nyújtott be a tavaszi ülésszakra, köztük van az uniós minimálbérről szóló javaslat is. A Semjén-javaslat alapján a vízközmű-szolgáltatásról szóló törvénymódosítás, valamint az igazságügyi tárgyú törvénymódosítások vagy például a külföldi bizonyítványok és oklevelek hazai elismerése mellett a 2025-ös központi költségvetés elfogadása is szerepel a tavaszi programjában, annak 16. pontjaként – eszerint a javaslatot a pénzügyminiszter áprilisban nyújtja be, a parlament pedig júniusban szavazhatja meg,

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ezek a svédek még mindig nem csókoltak kezet a maffiafőnöknek? Lehet, hogy a maffiózók kenőpénzre várnak...???
rücsü41
Iczki Vicki Dobroveszki hadügyminiszterünk nem az erősebb védelmi szövetség megerősítésében bízik , hanem a magyar hadsereg elrettentő képességének növelésében a nem is tudom ki elleni harcban!Ja meg van a hazánkat megtámadókkal szemben. Ehhez alkalmazkodik a háziállatot kilövő Tömjén Zsóti.Hogy miért mert ezt mondta neki Orbán Viktor, ugyanis úgy látszik nem gondolkodik úgy mint a legtöbb normális ember, hogy a saját csapatát erősíti még a harc kezdete előtt, mert az igazi elrettentés a harctól ebben van, meg egyedül nem dönthet semmiben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.