Az Orbán Viktorral nagyon nem szimpatizáló egykori tévés érdekes ötlettel állt elő.

Juszt László kemény üzenete Orbánnak: "itt b*szás lesz"

Köztudott, a miniszterelnök nem szívesen áll szóba a számára kritikus sajtó képviselőivel, így Juszt László cselhez folyamodna.

Facebook-oldalán vázolta tervét:

Minden pénteken 10.00-kor a MUOSZ nagytermében tartsanak egy “MINISZTERELNÖKI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT”. Zászlókkal, pulpitussal, levezető speakerrel. Ahova minden újságíró bemehet – pártállástól függetlenül, – s ahova meghívják az ide akreditált külföldi tudósítókat is. Aki tanulta ezt a szakmát, az pontosan tudja, hogy minden kérdésben ott lehet a válasz.

Ja! Hogy nincs ott a miniszterelnök? Az már az ő baja. Mindenesetre a szakma talpra állhat. Ha megszervezik, akkor 39 év után lehet, hogy ismét belépek.

Juszt László ötletét az alábbi Hofi-viccből merítette:

Drágám most elmondom mi a programom. Hétfőn edzés, utána Béla bácsival kielemezzük a vasárnapi meccset. Kedden erőnléti edzés. Szerdán taktikai edzés. Csütörtökön edzés és izomlazítás az uszodában. Pénteken taktikai megbeszélés. Szombaton elutazunk a meccs helyszinére. Vasárnap a mérkőzés.

Mire az ifjú ara.

Most én is elmondom a programom. Hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap itt baszás lesz. Aki itt van itt van, aki nincs nincs.

A bejegyzés:

Forrás: Facebook

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@nejlontacskó: Miután miniszterelnöki pénteki igehírdetés jő része ismétlésekből áll, nem lenne ördögtől való az ötlet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Liberálkiller: gondolom most rettentö okosnak,bátornak és kultúráltnak érzed magad, te fideszék buta büzlö ürüléke?! :)
Nessy
@Maccska: Volt szerencsém a lovagelvtársnak olvasni a Szabad Nép -ben írt Kádárt, és a rendszert éltető cikkei, és néha belehallgatni a Bencsik elvtárssal tartott Hír tévés szövegébe is!No comment.
Nessy
@Maccska: Gondolja, hogy évtizedek óta őrzöm Kádár et. születésnapjára írt szövegét? Vagy Bencsik et. munkásőrséget dicsérő cikkeit? Tudja, ha az ember 80+, és még demens, sok mindenre emlékszik. Nem az a probléma, hogy valaki meg akart felelni annak a hatalomnak, de most kicsit halkabban komcsizzon, és legfőképp kevesebb trágár jelzőt használjon, mint egy részeg kocsis.
frank
Él még az a televíziós rohadt bolsi?
NKF
Ezt a gennyládát vegyék már a napirendről le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.