Kinek az érdekeit védi Szijjártó Péter Brüsszelben? – tette fel a kérdést az LMP.

Szijjártó egyszerre árulja el a magyar nemzeti érdekeket, az EU-s szövetségeseinket – Alaposan kiosztotta az LMP a külügyminisztert
Kép:Facebook/Szijjártó Péter

Szijjártó Péter példátlan teljesítménye: egyszerre árulja el a magyar nemzeti érdekeket, az EU-s szövetségeseinket, teszi kiszolgáltatottá gazdaságilag az országot Kínának, ezzel feladva szuverenitásunkat és teszi tönkre a környezetet.

Szijjártó Péter külügyminiszter élesen kikelt az ellen kedden Brüsszelben, hogyaz Európai Unió meg akarja védeni az európai piacot a kínai kommunista állam gazdasági térnyerésétől.

Vegyük sorra: Szijjártó Péter annak érdekében árulja el közös uniós érdekeinket, hogy aztán a magyar termőföld helyére kelet-ázsiai mérgező gyárakat telepíthessenek, melyek elszennyezik levegőnket, elhasználják vízkincsünket, és orosz fosszilis energia felhasználásával, jórészt keleti vendégmunkásokkal termeljék a profitot ezen cégóriások a saját maguk hasznára, amit majd kivisznek Magyarországról.

- írta közleményében a párt.

Forrás: MTI-OS

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
@KisTehen:
Te is tudod vadbarom, hogy nem létezik dollarbaloldal. Ezt csak a bolsevik náci fideSS propaganda tomte az agyadba. Illetve annak a helyére.
NKF
Mit ugrálnak az ilyen 1%-os pártocskák? Húzzanak a picsába!
balos
@NKF: pont a tiedébe tartanak!Szezám tárulj!"Kincs rejtőzik óda-benne"!
Pusztai
SzíjjÁrtó páros futása Jépa Jobival amikor meglátta Dobrevet a kertkapuban, na ez ami jellemző erre a fideszfaszparasztra.
Pofázni hazudozni a nagy semmibe, aztán ha szemebesítik hazugságaival, gazemberségével, elfutni, elbújni a függöny mögé.
Főnöke detto.
Menőmanó
Nem szívem csücske az LMP, de ebben abszolut igazuk van.
Egy kis GDP emelkedés lesz ezekből, amit kirakatba lehet majd rakni, de cserébe lemérgezik az országot, tönkretesznek földet, vizet, levegőt, egyszóval a jövőt. Nekünk ebből hasznunk nem lesz, eddig sem volt, rosszabbul élünk az összes uniós országnál. Bulgáriával még küzdünk az utolsó helyért, de megnyerjük hamarosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.