Csak röhögnénk, de a Fidesz 14 éve alatt konkrétan ide jutottunk.

Szépkorú szkítákra csapott le a magyar rendőrség, fegyverrel akarták megdönteni a kipcsak kormányt

Visszacsapó íjat most sajnos nem találtak a szkítáknál. Forrás: Police.hu

Százötven rendőr tíz helyszínen hajtott végre akciót országszerte kedden hajnalban; a police.hu szerint az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete miatt léptek fel. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodája szerint a netre még novemberben került fel egy videó. Ebben egy társaság tagjai bejelentették:

megalakítják a Szkíta Magyarországot, és megindították a nemzeti szabad katonai csapatok felfegyverzését.

A rendőrség szerint a csoport bejelentette azt is, hogy mind a volt, mind a jelenlegi kormánytagokat le fogják tartóztatni. Elmondták, hogy rövidesen megtörténik a magyar rendőrség lefegyverzése és a katonaság átállítása, amennyiben azok ellenállást tanúsítanak.

Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása előkészülete miatt eljárást indított. Ennek keretében sikerült azonosítani a szervezet tagjait, akiknek elfogására végül kedden hajnalban került sor – írták.

A Veszprém, Pest, Zala, Bács-Kiskun megyékben, illetve Budapesten végrehajtott akcióban közel 150 rendőr egyszerre 10 helyszínen tartott elfogásokat és kutatásokat. A rendőrök összesen 11 emberrel szemben intézkedtek, közülük nyolcat – hét férfit és egy nőt – gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, majd egy 53 éves murakeresztúri, egy 68 éves veszprémi és egy 88 éves váci férfit őrizetbe vettek.

A nyomozók több helyszínen feltehetően éles maroklőfegyvert, lőszereket, AK gépkarabélyt találtak, továbbá gáz- és riasztófegyvert, valamint gumilövedékes fegyvereket és légfegyvereket foglaltak le. Ezek mindegyikét a nyomozás során szakértői vizsgálatnak vetik majd alá.

A lefoglalt tárgyak között szerepelnek még különböző – a magyar állam létezését tagadó – dokumentumok és a Szkíta Magyarország nevű szervezettel kapcsolatos iratok is. Az NNI munkatársai találtak olyan okmányokat is, amiket a társaság állított ki tagjainak. Ezek között voltak személyazonosító igazolványok, forgalmi engedélyek, de még diplomáciai mentességet igazoló papírok is. Kezdeményezték a három őrizetbe vett férfi letartóztatását is.

Forrás: Police
Fotó: Police

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alfa
ez egy szokásos becsületes igazmondó keresztény-fasiszta-kommunista orbáni-pintéri fideszes megtervezett baromság,a szektahívek etetése...
az is hülye aki egy szavukat is elhiszi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@m73: Ez mondjuk igaz, csírájában kellett volna ezeket eltaposni.
Ezodabasz
Már bocsánat, de a képen látható "fegyverarzenállal" mit tudnának csinálni??? A bácsi a járókerettel megdönti a rendszert? Két kézzel támaszkodik a járókeretre a másik két kezében fogja az AK géppityut, a másik fedezi a légpuskával? Ki tudja hogy mi igaz ebből a történetből?
Akárki is mondta abban igaza volt, hogy a fideSS-maffia bűnözőket már régen le kellett volna tartóztatni és (független)bíróság elé állítani!
Ezodabasz
@Sakk Matt: január 25., 16:16 Csírájában kellett volna a fideSS-maffiát eltaposni.
Nézőpont kérdése hogy ki a terrorista. A törvényeikkel támogatott állami maffia vagy az elnyomott leigázott népség akiknek tele a töke és törvényes demokratikus módon tehetetlenek??? Ez nem csak a picsányi országunkban látható már, hanem világszerte!
Ezodabasz
@Sakk Matt: Csírájában kellett volna a fideSS-maffiát eltaposni. Már késő...
csak úgy....
@Ezodabasz: csaucseszku is ebben ringatta magát, míg nem nézte végig az utolsó sorozatát! - a diktátorok halandóbbak mint te azt gondolnád...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.