AZ IGAZI KÉTDÉS AZ AZ LENNE, HIGY MIT KERESETT OTT??? =)) Lakatos Márk egy hosszabb videósorozatban felelt a követői kérdéseire. Lakatos Márk egy hosszabb videóban fejtette ki az álláspontját arról, vajon négy és fél év után miért tehették ki a szűrét az RTL Reggeli című beszélgetős műsorából, valamint követői kérdésre azt is elárulta, hogy alakul jelenleg a magánélete.

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A gyorsolvasás hallatlan előnye

persze némi szerencse is kell hozzá, néha igen váratlan helyen bukkant az ember nagy igazságokra

A derék index.hu többek között a Velvet nevű izét is szemlézi. Átfutva a portál főoldalát szemembe ötlött egy ajánló: „Lakatos Márk elmondta, szerinte miért rúgták ki az RTL Reggelitől: a szerelmi életéről is vallott”. Elsőre csak annyit reagáltam rá, hogy ennél sokkal relevánsabb kérdés lenne az, hogy: MIT KERESETT OTT??? =))
Valamiért mégis beleolvastam, s meg kell mondjam nem is kicsit meglepődtem. Egy igencsak alapigazságot fogalmazott meg. Eltávolítása okaként úgy véli, hogy: „Egyre inkább azt gondolom, hogy az én esetemben az volt a probléma, hogy túl nagy volt a pofám. Még a nagy liberális RTL-nek is sok volt az, hogy nekem elég karcos külön véleményem van dolgokról, például politikából is.”. Aztán persze elkente a dolgot, de a lényeget nem tudta. A magukat liberálisnak és/vagy ellenzékinek hirdető portálok igen csak óvatosan bánnak a kormány kritikájával: miközben a kormány legdurvább hazugságait gondolkodás nélkül továbbszajkozzák, a kormánykritikát igencsak erős pórázon tartják

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.