A Rózsadomb egyedülálló panorámával rendelkező részén vett ingatlant Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára. A tulajdonukban maradt egyelőre az Apró-villa is. A tulajdoni lap tanúsága szerint Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára és Apró Piroska egy új építésű, örökpanorámás luxuslakást vásárolt a II. kerületben. A január végi ingatlan-nyilvántartási adatok szerint a Gyurcsány házaspár és Dobrev Klára édesanyja a Bimbó út egyik luxusszínvonalat képviselő, új épületében szerzett tulajdonjogot

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Vettek egy új építésű ingatlant, vikkancs meg lopott magának egy patinás kolostort...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@KisTehen: Igaz is, te csak a rogánbúnözőantali hazugságoknak hiszel.
SÍva
Miért olyan érdekes ez? Az apáca meg építettet magának egy stadiont a háza mellé közpénzből!
Sakk Matt
@Maccska: Felcsúton még biztosan van eladó ház, költözz oda!
Sakk Matt
@Maccska: De a dagi mellett csak jobb lenne neked.
Aki Én
,,Hergelődnék én is, de nem megy. És nem azért, mert annyira kedvelném Gyurcsányékat. Képek sorakoznak elő. Hatvanpuszta. Amiről a kormányzati nyilvánosság szemérmesen hallgat, pedig micsoda remek címekkel láthatnák el a beszámolókat, a magyar Versailles, királyi uradalom, uralkodói pompa, az új földesúr, nyami. Vagy Rogán Antal ingatlankalandjai. Lőrinc, ah... És a többi, és a többi, most már simán helyettes államtitkári szintig. Plusz jachtok, magánrepülők, helikopterek, Porsche-gyűjtemény, hibrid Ferrari két színben, gondolom, páros meg páratlan hét."

hang.hu/koffein/gyurcsany-luxus-hatvanpuszta-semmi-161259

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.