Rogán már csak havi 17 milliót keresett a találmányával, a honvédelmi miniszter 700 milliós budai házat vett. Több fideszes politikus is tízmilliókat lapátolt állampapírba tavaly, van, aki 800 millióval hitelezi az országot, de volt kivétel is, aki pont, hogy megvált 80 milliónyi állampapírtól. Gyurcsány csaknem 300 milliós hiteltől szabadult meg, Orbán Viktor politikai igazgatója és Szijjártó Péter viszont nem tud kikecmeregni az 50 és 30 milliós adósságból. Dúró Dóráéknak Horthy-szobruk van, Hadházynak kisadományai, Toroczkai pedig üzent egyet. Vagyonnyilatkozatok, 2024.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Érdekes olvasmány ez a sok vagyonnyilatkozat!!! Mülhausen báró kalandjai ehhez képest semmi!!!
izéke
Úgy sajnálom őket de tényleg,javaslom,hogy gondoskodjunk róluk és a családjaikról,zárjuk őket olyan helyre,ahol nincs gondjuk ételre,italra,rezsire,az ajtót nyitják,zárják nekik és éjjel nappal vigyáznak rájuk. Ezek a politikusok akkora kincsek,hogy csak lakat alatt szabad őket tárolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.