A PSZ elnöke állítja: a sztrájkbizottsági egyeztetéseken jegyzőkönyvben is rögzített ígértet kaptak a kabinet részéről arra, hogy a teljesítményértékelés alapján nem fogják csökkenteni a pedagógusok bérét.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@division: @KisTehen: Akár szakállas, akár nem---azért legyünk már észnél!
Mi az, hogy ""nem megfelelően"" ? Ezt vajon, ki, hol, hogyan fogja eldönteni? Mert iskola van az 1. és a 8. kerületben is! Ahogy gyerek is---és mégse ugyanaz a helyzet!
Ki és mi alapján itél egy ""elit"" és egy ""borsodi"" tanár teljesitménye között!
A fiatal, csinos és ""odaadó"" tanítónéni remek munkaerő, a ""lázadó"", véleményét esetleg kimondó pedig a csökkentések bajnoka lesz?
Ez is olyan Orbáni ""alaptörvény"" sikerű esetet vetít előre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Clavigo: @namihami:Nem két-három naposat kellene, hanem amíg meg nem kapják a beígért emelést. Keményen szembe kellene menni ehhez velük, még a gyerekfelügyeletet sem kellene vállalni, hiába rögzítették törvénybe. Én megértem hogy félnek, de a jelenlegi pedofil botrány is rávilágított talán arra, hogy szembe lehet menni velük ha összefognának az emberek. Érzi ezt Orbán is, még ha próbál is magabiztos lenni, és áthárít mindent másokra, csak hogy mentse a bőrét. Ez a nép is megunja ezt egyszer, és akkor majd...
Yoda69
A pedofil simogató fideSS a legaljasabb és leg undorítóbb brancs a világon.
division
@Maccska: Megint bizonyságot adtál a sötétségedről, buksi. Ez nem a "BEÍGÉRT" emelés, hanem alamizsna, bár tudom, Fideszes logika szerint a 2-6-8-10 stb. % az egyenlő a 32,2% - kal.
vacsi
Engem az érdekelne, hogy tud egy tanár "nem megfelelően" teljesíteni!
Nanya
Kedves tanárok ! Elejétől együtt éreztem veletek,nektek szurkoltam!

De most nem tudlak benneteket sajnálni ! Sőt !
Tanult embereknek nincs annyi esze,hogy összefogjanak és azt mondanák: Eddig és NE TOVÁBB !
-Egy hétre,kettőre beszüntetnétek a tanítást, Más hozzáállás születne a karmelitákban.
Nem vettétek észre,hogy szándékos a kormány minden intézkedése ,mármint szándékos bibaxás ?
balos
@division: SOHA!Ez a "nemzeth" szart sem ér,mert az ilyen csúti félék is megvezethetik!Itt összefosásról beszélhetünk,mert még magunkért sem merünk kiállni,ellentétben a nemzeth áruló fideSSes bábokkal,akik a nyelvükkel tisztítsák a fideSSes szart a szakadékba vezető úton!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.