Kedvezőek az ingatlanpiac növekedési kilátásai 2024-ben. A piac felpörgetésének feltételei mind együtt vannak. Csökken az infláció és a kamatok, elindulnak az EU-pályázatok beruházásokra, az új CSOK-támogatások is felfelé mozdítják a keresletet és az árakat. (x)

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Biznisz az ingatlanban – 2024. Készüljünk a felpörgésre!” című konferenciájának előadói segítenek előre látni az ingatlanpiaci változásokat.

Ezekre a változásokra már a befektetők is aktivizálják magukat! Nőni fog a beruházási kedv. Az ingatlanok vagyoni értéke ismét növekedni fog. Újra sláger lehet az ingatlan, mint befektetés is.

Biznisz az ingatlanban – 2024. Készüljünk a felpörgésre!

Készüljünk fel döntéseinkkel időben a kedvező változásokra!

Remény van az irodabérleti piacon is a kihasználtság növekedésére. A gazdasági növekedés beindulásával a kereskedelmi, raktár- és vendéglátó ingatlanok felfutása is várható.

Van mit megbeszélni ebben az évben is az ingatlanvagyonnal rendelkező vagy ingatlanokat bérlő, illetve hasznosító kkv-döntéshozóknak. A Biznisz az ingatlanban – 2024 konferenciát a kkv-döntéshozókon kívül ajánljuk még intézményi és magánbefektetőknek, fejlesztőknek, finanszírozóknak, tanácsadóknak és ingatlanközvetítőknek.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: február 8.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/biznisz-az-ingatlanban-2024/

Partner tartalom (x)

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.