Egyelőre csak az agrárium élvezheti az EU-támogatásokat. A többi nekünk járó EU-forrás lehívása még nem kapott zöld utat. De már elkezdődött a felkészülés a Helyreállítási Alap pályázati kiírásaira. Legyünk indulásra készen! Megmutatjuk, mire lehet majd felvenni az új EU-s pályázati, vissza nem térítendő pénzeket, ha végre szabad utat kapnak.

A Széchenyi Kártya Program Max + -ból még pár konstrukció elérhető. Jó hír! A Széchenyi Kártya Program jövőre is folytatódik!

Emellett sok ismert és még újdonságnak számító információt tudhatnak meg a Közép-Magyarország Régió (Budapest és Pest Vármegye) kkv-döntéshozói december 14-én Budapesten a PP Konferenciaközpont díjmentes roadshowján.

Többek között az állami garanciavállalásról, az Exim Bank hitel- és tőkekonstrukcióinak nagyon előnyös kamatú bő kínálatáról és a garancia, hitelgarancia kibővítéséről kkv-knak is szó esik. Az uniós tagállamok vállalkozásainak emellett közvetlenül is lehet pályázni az az uniós finanszírozási programokra. Érdemes élni ezzel a pénzhez jutási lehetőséggel is.

Pénz, de honnan? 2023. Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak!

A Pénz, de honnan? díjmentes roadshow-konferencia most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat, vissza nem térítendő támogatásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

Pénz, de honnan? 2023.

Díjmentes Roadshow budapesti és Pest Vármegyei kkv-döntéshozóknak!

Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak!

December 14. Budapest.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-2023-budapest-2/

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.