A munkaadók legnagyobb kihívása idén is a munkaerőhiány és a versenyképes bér tartása. A lecke ismét fel van adva! De szerencsére van mozgástere és sok jó megoldása a munkáltatóknak a munkatársak megtartására és újak szerzésére. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Munkaerőpiac – 2024. Munkatárs-marasztaló megoldások!” című hibrid konferenciájának előadói működő válaszokat hoznak a munkaerő-hiányra.

Kék és fehérgallérosok is jöhetnek!

Óriási a hiány mérnökökből, szakképzett kékgallérosokból és idénymunkásokból. Ezt is orvosolandó, az új „idegenrendészeti” törvény szerint szakképzett munkavállalók és idénymunkások is jöhetnek majd a harmadik országokból.

Munkaerőpiac – 2024. Munkatárs-marasztaló megoldások!

Slágertéma marad még egy jó ideig a munkaerő megtartása. Az új munkaerő felvételénél a kisebb cégek rugalmasabb hozzáállása, gyorsabb döntése versenyelőnyt hozhat. A folyamatos képzés, a versenyképes bér mellett a rugalmas foglalkoztatás és a cég brandjének vonzása elengedhetetlen feltétele marad a cég stabil fenntartásának.

Sok foglalkoztatáshoz köthető támogatási lehetőségből is választhatunk. Ne hagyjuk kihasználatlanul!

A 15. Munkaerőpiac konferencián várunk minden kkv-vezetőt, HR-est és középvezetőt, akár termelői, akár szolgáltatói tevékenységet végez a vállalatuk.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: február 15.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/munkaeropiac-2024-2/

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.