Új nap, új Magyar Péter-csepegtetés…. Lassan megszokottá válik, hogy Magyar Péter, Varga Judit volt férje súlyos állításokat fogalmaz meg a regnáló párttal kapcsolatban. Kedden -eddig- csak kérdez, de hogyan….!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Gyurcsány Ferencék is feljelentenek a Magyar-interjú miatt: „Már a Fidesz belső körei is beismerik a kormányzati korrupciót!”
Hűtlen kezelést, költségvetési csalást és pénzmosást gyanítanak.
A DK várja, hogy Polt Péter „most milyen kifogással fogja kimosdatni a rendszer működtetőit”.

Hogy hányszor írtam le a "hűtlen kezelés", "hatalommal való visszaélés" fidesz bűnt, nem is tom. 100000000x??
Pusztai
Anno: "Ne mi nyerjük a legtöbbet" Mondta a geczi !
Tokaji Borcsaták, elhíresült geczi gazembersége is egy válóper miatt pattant ki.
Ocsmány Vigyor belső köréhez tartozott az ingatlanokat lopó ügyvéd Szász. Válni akart és ki akarta játszani feleségét Mayer Arankát, aki begurult és borított, mindent hitelesen lévén benne volt a közepében.
Ha nem akkora balfasz az akkori hatalom mai ellenzék, - ez a ballib mindentől függetlenül segghülye banda,- több mint akkori 70 millióval volt sáros a geczi, ezzel bukott mint regnáló miniszterelnök.Akkor derült ki Lévai A-nak majd 100 ingatlana van Gyed-ből.
Első fokon a geczi /fidesz/ vesztett, aztán másodfokon egy fideszhű bírónő megalkotta a hivatalos jegyzőkönyv ledegradálását: "- Nem volt taggyűlés csak tagok gyűlése" a jegyzőkönyv mint bizonyíték nem érvényes.
.. Az ÉS hagyta a fenébe.
Kovács Z.-nak azóta sem bocsátom meg ezt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.