Magyar Péter nevét a kegyelmi botrányig valójában nemigen ismerte a szélesebb közönség. Volt a Diákhitel Központ vezetője, igazgatósági tagságok és hasonló, a hírfogyasztó szempontjából nem túl izgalmas melók miatt szerepelt néha a neve a lapok hasábjain. Illetve Varga Judittól elvált, akkoriban többet is írtak, írtunk róla.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S ez nem csak afféle vélemény!!!

A derék blikk.hu érdekes „közvélemény-matatása” egy érdekes megállapítással tetézve

Mottó:
„És ez nem csak afféle,
Szerény vélemény,
Határozottan állítom, hogy,
Tény, tény, tény!”

A portál „Igaza lehet Varga Judit volt férjének?” címmel közölt cikkében az olvasóit kérdezi:

„Ön szerint igazak lehetnek Magyar Péter rendszerkritikus állításai?
Igen 96%
Nem 4%
Szavazatok: 47151”.

Ami azért annyira nem meglepő, főleg annak fényében, hogy a cikkben másra is rámutatnak.
„Nyilván, hogy kiknek van igaza, azt lehet, hogy sosem fogjuk megtudni. Viszont az tény, hogy Magyar bejegyzései sokakban váltanak ki ilyen vagy olyan érzelmet, politikai beállítottságtól függően. Vannak, akik úgy vélik, a botrány kezdetekor még volt jelentősége annak, amit mond, meglepő és újfajta kritikus hang volt ez, ráadásul a NER közeléből. Mostanra már lehet úgy érezni, hogy minél többet és gyakrabban posztol a témában, annál kisebb súlyúak a kijelentései.” – írja a cikk. Ami nem csak azért releváns, mert tudjuk, mert tapasztaljuk, hogy Orbánék legdurvább disznóságai is milyen gyorsan elfelejtődnek, míg az agyamnet kitalációi sztereotípiává nemesednek. De az is tény, hogy Magyar attól lett NER-jartcis, hogy eminens szerepez bállat abban, hogy a 2006-os csürhe Deák-téri őrjöngése „Dobrev lovas-rohamot vezényel a békésen sétálgató polgárok ellen” –é változott! /))
dr. prédikátor
Emlékszik valaki még a Simicskára??? Az is atombombát ígért, oszt most kecskéket tenyészt Veszprémben!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.