Továbbmegy a bicskei áldozatok ügyében, miközben keményen bírálja a kormányt.

Magyar Péter nem áll le: „A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól”Magyar Péter/Facebook

Varga Judit exférje az utóbbi időben a magyar közélet egyik legfelkapottabb személyisége, ami nem véletlen: a Partizánban adott interjújában keményen beleszállt a kormányba – különösen Rogán Antalba –, azóta pedig újabbnál újabb Facebook-posztokban ekézi a Fideszt.

De kiállt a bicskei pedofilbotrányban érintett áldozatok mellett is, akiktől bocsánatot kért, most pedig ennél tovább ment: 

Gál András ügyvéd úrral, a bicskei áldozatok képviselőjével kezdtem a mai napot. Ügyvéd úr már több mint egy évtizede látja el kiszolgáltatott emberek, áldozatok probono jogi képviseletét

– írja a legújabb bejegyzésében. Elmondja, hogy ebben a világban rengeteg szörnyű sorssal, magára hagyott, kiszolgáltatott áldozattal és természetesen nem megfelelően működő állami rendszerrel és alulfizetett szakemberekkel találkozhat bárki, nem is beszélve a hosszú évekig elhúzódó jogi eljárásokról.

Azonnali konkrét lépések kellenek a szócséplés és a politikai kommunikáció helyett, hogy a bicskei szörnyűséghez hasonló esetek ne fordulhassanak elő.

A tett az első, a szó a második.

A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól

– írja, a bejegyzés zárásaként pedig a szokásos #nemfélünk taget választotta.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarigeza
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Pukkadjatok NERencek!!
Dr Gál Andrással beszélget élőben Gyurcsány(a patás), három nappal ezelőtt. Érdekes dolgok derülnek ki,
www.youtube.com/watch?v=xBB7gQd7LVc
magyarigeza
@Yoda69: A meleg még híján. De az már kemény bűncselekmény, hogy melegzászlóba csomagolják a pedofilokat is. Ezt teszi folyamatosan a baloldal. Relativizálja a bűncselekményt. Immár több éven keresztül. Faszos női ruhás férfiakat szabadítanának gyerekekre, 5-7 éves kislányokra az iskolákban... Undorító!
surdilloFUJT
@magyarigeza: Te igennapihülye,melyik kisbolygóról szartak ide,hogy ennyire hülye,korlátolt,és legfőképp tájékozatlan agymosott fitkány vagy???AZ SEM IGAZ AMIT KÉRDEZEL,MERŐ HAZUGSÁG VAGY,EGY 10 ÉVES GYEREK MEGCÁFOLNÁ A FITKÁNYOS HŐBÖNCÜLÉSEDET!!!IDÉTLEN FIDESS FITKÁNY!!!
csak úgy....
Alpár György: A polgármestereket a hallgatásukért fizetik – Kompország
www.youtube.com/watch?v=Fn2FtestWGA
teuton
@magyarigeza: Te sem leszel mar hülyebb, de meg reklamozod is a baromsagodat???
kereső
@magyarigeza: tegnap 18:15 Forditva van az. A fideSS pedofil zászlóba csomagolja a" melegeket-" ennek legjobb példája a "gyermekvédelmi törvény". Ugye nem túnt még fel, hogy a pedofilok 99%-a a heteroszexuális, hetero házasságban él, vagy éppen valamely egyház papja, tiszteletese. Ugye még csak nem is fogalkoztok vele, hogy az 5-7 éves kislányok leginkább a hetero kapcsolatban élő családtagoktól, szomszédoktól vannak a legnagyobb veszélyben, akik nem "melegek".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.