A Világgazdaság Kim Cramer Larssonnal, a Saxo Bank technikai elemzőjével beszélgetett a nemzetközi devizapiac, a kriptopiac és a részvénypiac kilátásairól, valamint a technikai elemzés módszertanáról és kockázatairól.

Kim Cramer Larsson szerint a technikai elemzés nem egy jövőbe látó kristálygömb, hanem egy kockázatkezelési eszköz, amely segít az ügyfeleknek a legjobb időpontban be- és kiszállni bizonyos pozíciókból.

Még most váltson eurót! Nem kizárt a 425 forintos árfolyam sem!

Illusztráció: freepik.com

Larsson elmondta, hogy a bitcoin iránt már olyan emberek is érdeklődnek, akik korábban nem fektettek be, és nem akarnak kimaradni a felfutásból. Ez azonban veszélyes, mert nem lehet biztosan tudni, mikor érkezik el a csúcs, és mikor következik be a zuhanás. Larsson szerint a bitcoin árfolyama akár 85 ezer dollárt is elérheti.

A szakértő szerint a dollár az idén 1,05 és 1,12 között mozoghat az euróval szemben, de ez egy nagyon tág sáv, és nem sok támaszt nyújt a forintnak, amelynek a helyzete továbbra is nehéz. Larsson úgy véli, hogy a forint rövid távon áttörheti a 400-as szintet az euróval szemben, és akár 425-ig is elgyengülhet. A forint szempontjából fontosak lesznek a makroadatok és az MNB kamatpolitikája is.

Forrás: vg.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
Hülyék Budapest!
1gyre több péksüteményt vehetünk 1 euróból és hisztiztek?
Nem becsülitek a fideszt??
Pedig jót akarnak neked és az országnak, erre esküdtek fel!!!
Pusztai
@balos: szerinted kikből áll a nemzeti oldal?
Egyébként meg sajnálatos, de 90 után azt hittem, jobb lesz, aztán kiderült az átkosban jobban és becsületesebben dolgoztak a szolgáltatók, ...
Trehányok, drágák, garancia nulla, leköpnek, ...
Pusztai
Az infláció csak a hatalomnak jó: belső adósság elinflálás, nem kell törleszteni 100 és ezer milliárdokat nyer az állam rajtad!!!
balos
@Pusztai: A hitemet már 89 óta megtartom magamnak,mert magamat még mindig tudom kontrollálni!A sok 89 után lett hites nulla pedig leszarva,hogy érezzék a törődést!
teuton
@balos: Tökeletesen megertelek, a magyar viszonyok között termeszetesen nincs sok lehetöseg, ha elöbbre jutni/nyerni akarsz, akkor dörgölözni kell a hatalomhoz, trükközni, hazudni, csalni... Mondok 1 peldat: Egy ismerös nö egyedül nevel 2 tizeneves gyereket, tartasdijat az apa nem fizet. Egy 105 m2-es csaladihazban laknak, amit berel. Autoja van. Erettsegije nincs, a nyelvet alig ismeri, csomagfutarkent dolgozik, es megis megelnek!. Ja, NEM MOon!!!
balos
@teuton: Pedig már majdnem elhittem!Ahhoz persze fideSSesnek kellett volna születnem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.