Korrupciós botrány Óbudán: négy embert őrizetbe vettek

Fotó: wikipedia

Szerdán érkezett a hír, hogy miután házkutatást tartottak az óbudai polgármesteri hivatalban, letartóztattak négy embert korrupció és gazdasági bűncselekmények megalapozott vádjával. Sajtóértesülések szerint szerda délután jelent meg nyolc civil ruhás nyomozó a hivatalban.

Mint írták, a botrány kapcsolatban lehet a párbeszédes Szabó Tímea országgyűlési képviselő 2022-es kampányával.

Emlékezetes, egy rejtélyes álarcba burkolózó alak egy videóban arról beszélt, hogyan finanszírozták a képviselőnő kampányát.

A felvételen jól hallható, ahogy F. László ügyvéd – akinek az önkormányzati választások után létrehozott reklámcége több megrendelést is kapott az óbudai önkormányzattól – arról beszél Szabó Tímea kampányával kapcsolatban, hogy Marbelláról kellene behozni nagyobb pénzösszegeket. A felvételeken jól látható, ahogyan az összegeket papírzacskóba tették.

„Nagyjából úgy van, hogy hát kanyaronként ilyen 300–400 millió, inkább négyszáz. Ezek valamit hoznak be a tengerentúlról, nem akarom részletezni. És annak az ellenértékét itt kapják meg” – hangzott el az Anyonymus-hangfelvételen.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Eltakarítani mindet , az ilyen impotens politikusnak nem nevezhető egyéneket , ezért van még a pedofideszes bűnszervezet hatalmon , mert ellepte a baloldalt a pedofideszt másoló megélhetési bűnözők ! " De legalább nem magyar adóforintokat égettek ! Tisztul a baloldal ami nagyon helyes ! Tényleg még el nem felejtem, a pedofidesz el e számolt már az általuk költött kampány pénzekkel ? Mert sehol nem látom az elszámolásokat ! Vagy majd egy új kormány ügyészégének kell elszámoltatniuk ezeket a bűnözőket !
KisTehen
@Péter2: mert már megunták, hogy a kormányváltást kivárják ... 14 évet baszott el az idejükből az ellenzék

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.